Inlägg från: MulleNuh |Visa alla inlägg
  • MulleNuh

    Nervös!!!! OT!!

    haha JAAA vilken bra idé!!


    lillabruden skrev 2008-12-20 02:32:13 följande:
    herregud gott folk! Här snackas det om att sluta röka o ni går in på att röka annat! hahaha näpp, sluta röka, börja göka va ju temat
  • MulleNuh

    Ja usch!! När jag rökte (haha kul att säga så) så fimpade jag ordentligt och kastade i papperskorg! Självklart noga med att den var helt SLÄCKT innan.. Fanns ingen papperskorg så la jag dom i plasten på paketet och kastade när en papperskorg dök upp!

  • MulleNuh

    Hmm 12 eller 13 dagar!

    Nu är det faktiskt inte särskillt jobbigt ens måste jag säga.


    anja1661 skrev 2008-12-23 13:40:44 följande:
    hmm...jag kan ärligt säga att när jag var rökare så slängde jag nog aldrig någon fimp i papperskorg...tyvärr. tänkte nog inte så långt som att det skulle vara miljöfarligt....men jag stampade alltid på de så att jag inte riskerade att starta en skogsbrand eller så! hur många dagar har du mulle varit rökfri nu?? visst e det en härlig känsla att bara få säga att man är rökFRI!?kämpa på!
  • MulleNuh

    Vadå? Äter du dom och ska sluta om 4 dagar??


    Emmet99 skrev 2008-12-27 17:55:53 följande:
    jag tror det tar typ 100 år eller något liknande för en cigarettfimp att brytas ner i naturen. Helt sjukt. MulleNuh, jag har råkat få ett paket champix, tycker du jag skall pröva sluta med eller utan, du som testat? 4 dagar kvar till stopp nu :)
  • MulleNuh

    Alltså eftersom du inte direkt försökt sluta tidigare så ska du INTE ta dom nu!
    Läkare skriver ju inte ut dom till någon som aldrig ens försökt sluta röka. Och så gör dom ju av en anledning. Biverkningslistan görs låååång.

    Nej, sätt ett datum och ge dig FAN på att sluta då. Ha plåster hemma eller tuggummi att bara ta i nödfall! Om du får ett abstinensanfall. Man ska inte hålla på at ta sånt där jämt. Då blir man beroende av tuggummina ist.

    Ja på mig har dessa hjälpt MYCKET! Jag känner en enorm skillnad faktiskt..


    Emmet99 skrev 2008-12-28 01:56:29 följande:
    nej nej, jag äter dem inte. Tänkte försöka sluta utan utan först. Men ville höra om du tycker de har hjälpt dig mycket eller om de kanske inte gjorde så stor skillnad? Ifall jag skulle använda dem skulle jag röka sålänge som de säger att man skall.
  • MulleNuh

    Ja man ska ju äta dom i olika styrkor också,.. Så det är inte bara att äta.. Men jag tror du grejar detta utan en massa piller!!!


    Emmet99 skrev 2008-12-28 13:49:03 följande:
    tack=) ok, ja jag har ju bestämt mig för första januari. Och det är första gången (och förhoppningsvis sista) jag verkligen försöker. Men då lyssnar jag till ditt råd och lägger tabletterna på hyllan. Jag fick dem av en bekant som hade men inte tänkte använda dem själv eftersom han slutade utan och eftersom de är förbannat dyra tackade jag inte nej. Tack för rådet :)
  • MulleNuh

    Fast nu är mitt abstinens helt borta! Inte jobbigt längre! Alltså, JAG KLARADE DEEEET!!!

    Jag känner mig helt oberoende nu! Känner mig inte som en rökare.
    Tänk va snabbt det gick!

    Om jag klarar att sluta röka så kan ta mig fan VEM som helst klara det!


    tonårsmorsa skrev 2008-12-28 15:43:46 följande:
    Emmet99: Alla måste prova vad som passar dem bäst. För en del funkar det att trappa ner, andra måste sluta tvärt. Nikotinplåster/tuggumin är hjälpmedel, men viljan måste ändå komma från dig. Och medicin är som MulleNuh säger inte det första man ska ta till (och definitivt inte andras medicin). Jag slutade röka för 16 år sedan och har inte rökt en cigg sen dess. Skulle aldrig klara att t.ex. feströka, för jag skulle trilla dit igen direkt då. Fast det funkar ju också för vissa. MulleNuh: Lycka till och kämpa på. Jag håller verkligen på dig. Kram gumman och ta en chokladbit (eller ask) när du blir allt för överjävlig.
  • MulleNuh

    Ja och var beredd på att det KOMMER va vidrigt jobbigt ibland!! Då är det väldigt lätt att tänka: äh va faaan jag skiter i detta. Nu går jag o köper cigg. Jag slutar sen för jag klarar det inte nu!

    Man har ALLTID en ursäkt. Ja det är viiiidrigt jobbigt. Jag har mått riktigt dåligt här, men det går verkligen över!


    Emmet99 skrev 2008-12-28 18:18:35 följande:
    ooh vad bra!! Det ger mig hopp att det gick över så fort!!!Tonårsmorsa: Jag är definitivt en sådan som måste tvärsluta. Är extremt bra på att ljuga för mig själv =) Vill inte äta nikotin och så heller, vill bli av med allt! Det Känns som att det kommer gå bra, men man vet ju inte om man inte provat innan. Fast jag röker mycket mindre nu än jag gjort tidigare. Mitt rekord låg på 2 pack om dagen, och nu röker jag ca 7 om dagen. Skall hålla er uppdaterade :)
  • MulleNuh

    Jaa fan.. Jöka! Måste jag börja göra!! Stackars karln!!


    lillabruden skrev 2008-12-28 19:13:38 följande:
    100år för naturen att bryta ner en fimp?! Tänk att om 100år så är det barnbarns barnen som andas luften och dricker vattnet.... ytterligare en bra anledning till att sluta Jag är lite jobbig med mitt eko-snack....så ha tålamod med mig Det är så jäkla bra att ni försöker sluta röka!! Som dotter till en skorsten så kan jag bara säga att det är så underbart att höra att ni slutar!!! Inte kul att få rökiga kramar eller enda chansen att snacka med morsan är i 'rökrummet'...blä!HEJA HEJA!!! sluta röka börja göka
  • MulleNuh

    hoho njae kanske inte. Men lite får han väl tåla om han ska få komma till?!!?


    lillabruden skrev 2008-12-28 19:25:45 följande:
    hahaha du kanske ska krya på dig från förkylning först gumman inte så sexigt att snyta sig mitt i allt!
Svar på tråden Nervös!!!! OT!!