Inlägg från: MulleNuh |Visa alla inlägg
  • MulleNuh

    Nervös!!!! OT!!

    Ja och fatta hur mycket pengar man sparar!!! Man får jävligt mycket för 100:- om man INTE köper cigg!


    Emmet99 skrev 2008-12-28 19:56:58 följande:
    ja min kille kommer vara så glad när han kan pussas när han vill =) (och jag med) Skall bli grymt skönt att slippa gå ut och frysa hela tiden också!Mulle: Hehe, en sak som är positiv med att jag är totalt pank för tillfället, jag kommer inte kunna köpa cig hur mycket jag än vill =)
  • MulleNuh

    Du GREJAR det!!! Skriv till mig så fort du känner panik!!!!!
    Inboxa om du vill..
    Jag har mycket att säga.


    Emmet99 skrev 2009-01-01 06:28:55 följande:
    gabaaahhh! Klockan är banne mig 20 över 6 på morgonen! Jag hade planerat att bli jättepackad inatt så jag kunde tillbringa nyårsdagen jättebakis med noll lust att röka (mår hemskt kass om jag röker bakis och vill inte alls) Planen gick rätt dåligt. Vi har haft en enormt trevlig kväll, men jag som hade (för första gången sen tonåren) medvetna planer om att bli packad som en sill, och röka som en ål har inte alls skött mitt jobb =) En festkväll brukar jag kunna röka upp till 2 paket cigg. Inatt kom jag upp till tio (på hela dagen) och då har jag ändå ansträngt mig. Får anta att det är ett gott tecken... Packad blev jag inte heller direkt. Min pojkvän blev dock, så han kommer inte må bra imorgon. Det roliga är att HAN som aldrig rökt ställde sig och försökte röka ikväll!! Var jätteorolig att han skulle dra halsbloss och kräkas över hela mig, men det gick bra, haha! Oj vad jag skriver! Jag är nervös som tusan, nu skall jag ta min sista cigg!!!! Håll tummarna för mig kära ni! Ska sluta cold turkey utan hjälpmedel! Och det känns ju superlätt innan man har "börjat" vara utan cigg.... Mulle, du är min stora inspiration!!! Jag SKA klara det!!! Skål för ett rökfritt 2009!
  • MulleNuh

    Alltså även om man inte får cancer så får man GARANTERAT någon sjukdom av ciggarna!! Kol är ju väldigt vanligt. Har man en gång fått kol så blir man aldrig av med det!! Ju längre sjukdomen går desto svårare blir det att andas.. Bläää..

    NEJ till äckelpäckel i lugorna!
    JA till frasvåfflor med sylt och grädde som jag ska göra nu!!

  • MulleNuh

    MYCKET bra!! 12 timmar är en jävligt rba start!!

    Detta med kaffe är lite skumt.. När jag är riktigt röksugen så HJÄLPER det faktiskt med lite kaffe. Men jag har nu ändå nästan slutat helt med kaffet också. Har bara blivit så.

    Men du. Jag tycker faktiskt du ska köpa hem lite plåster att ha i nödfall.. Det är bra mycket bättre att du slänger på ett plåster om det krisar ordentligt än att köpa cigg.. Och JAAA det kommer krisa extreeeemt.. Många ggr..


    Emmet99 skrev 2009-01-01 18:28:55 följande:
    jag vill också ha våfflor!! :D Synd vi inte har våffeljärn =( Shit vad gott.. Hur som haver! har nu inte rökt på 12 timmar, men sen sov jag ju förstås hela dagen. Jag utmanade ödet genom att dricka kaffe, men det MÅSTE jag kunna, kan inte ge upp mitt älskade kaffe också. Det är lite jobbigt, men tänker på hur gott det är att faktiskt bara känna smaken av kaffe och inte nån cig. Tack för stöd och pompons!! Det hjälper ska ni veta!
  • MulleNuh

    Köp morötter och skala och lägg i vatten i kylen bara. Så tar du en sån varje gång du blir sugen.. DET blir du inte tjock av. Jag gjorde dock inte så utan jag har gått upp 3 kilo på 3 veckor.


    Emmet99 skrev 2009-01-01 19:21:29 följande:
    äter knäcke nu, känns som att det hjälper lite.. jag har en inhalator någonstans sen ett tidigare försök ifall det skulle bli panik, men känns som att det är att ta ett steg bakåt liksom. Men hellre inhalator än cig. Damnit, jag börjar förstå att folk som slutar röka går upp i vikt, känns som jag vill tugga på något precis hela tiden!!!!Passionsblomman: Nyaaaam! Oj vad gott!! Sådana där mjuka som bara smälter i munnen på en! Jag är så himla nyfiken på hur allt kommer smaka när man fått tillbaka lite lukt och smaksinne =)
  • MulleNuh

    Jo man tänker på det HELA tiden i början! I typ 3 dygn är det allt man tänker på!!
    Sen kommer du märka att det går längre och längre mellan de gångerna.


    Emmet99 skrev 2009-01-01 21:45:40 följande:
    tyvärr tycker jag inte alls om morötter, men sitter och PREGAR i mig clementiner nu. Fy fan vad jobbigt det är nu, urk urk! Jag vet att det skulle vara mycket lättare om jag inte tänkte på det, men kan bara inte låta blir att tänka på det.Laris: kämpa på! Vi fixar detta!!
  • MulleNuh

    Ja usch.. Jag skrev om kol här uppe också.. Äckligt!!

    Mrs D to be skrev 2009-01-01 22:24:14 följande:


    För att motivera er att sluta så får välldigt många KOL av att röka villket slutar med att du drunknar i dina egna vätskor i lungorna för att du har så dålig lungkappacitet att de inte orkar vädra ut vätskan.inte så vidare kul att sitta där som ssk och se paniken i patientens ögon när de ber om att man ska öppna fönstret så att de kan få luft.
  • MulleNuh

    Ja varför börjar man?! Svårt att säga..
    Mrs D to be skrev 2009-01-01 22:29:07 följande:


    jag fattar inte att man börjar röka. har aldrig fattat poängen med det. Visade min kompis hur skadade hennes lungor var genom att dra ett halsbloss och jag kräktes så dant hostade jag.
  • MulleNuh

    KAAAASTA ciggen du har hemma!

    Och nej det tar absolut inte 5 år för nicotinet att försvinna!!
    Det tar ca 1-2 veckor..

    Sen kan man ju så klart bli röksugen hela livet, men det är något annat det..

    Kolmonoxidet är ute ur kroppen på ca 48 timmar.


    Emmet99 skrev 2009-01-02 20:22:59 följande:
    hurraaaa!! Jag började börja fr att jag tyckte det var skoj att göra rökringar. (bra tänkt Emmet, bra tänkt..*suck*)Urk vad jag önskar att jag aldrig börjat. Natten var helt galet jobbig. Jag var uppe och letade efter min lilla gröna nikotininhalator som jag köpte för ett par år sen. Kunde inte hitta den och började grina i ren desperation. Sen lugnade det sig lite och jag kunde sova. Helat galet vad det går upp och ner, är inte alls som jag trodde det skulle vara. Både lättare och svårare på samma gång. Det som känns bäst är att jag trots min rent maniska desperation bara letade efter min inhalator, men fullkomligt ignorerade cigg-paketet jag kände i fickan när jag letade efter dem =)är det någon som vet hur lång tid det tar innan nikotinet är ute ur systemet?
  • MulleNuh

    Skitbra jobbat!!!! Kämpa på!!

    Jag ska säga att igår var min absolut jobbigaste dag! Jag var såååå röksugen så jag nästan grät!! Och då var min 20:e rökfria dag (tror jag)

    Jag skriver dom vidriga grejerna till dig också.. Det är jobbigare än man tror och det håller på länge.. Så du inte blir chockad senare.

    Men jag tror du grejar detta!! Är du beredd så..

Svar på tråden Nervös!!!! OT!!