• PennyJenny

    Gäster..

    Tja, vänd på frågan istället, vilka vill ni bjuda? Hur mycket får det kosta? De sakerna relaterar ju ofta till varandra. Dessutom är ju frågan vad ni vill ha för bröllop. Kankse lite mer intim eller vill ni ha "alla" där.

  • PennyJenny

    Aha, du menar så.

    Vi hade 45 gäster. Vi bjöd vår släkt och de vänner som vi ville och hamnade på den summan. För oss var inte plats och priset något som styrde när vi gjorde upp gästlistan. Om jag utgår från hur jag tänkte, maken vet jag inte riktigt, så ville jag ha alla där, för jag ville få dela den dagen med dem. Jag ville få stoltsera lite med vår kärlek och visa alla hur jag känner.

    En del tycker kanske att 45 gäster är mycket och att det inte kan bli intimt med så mycket folk, men så var det inte för mig. Jag kände ju alla, jag hade en realtion till dem och jag ville ha dem där. Så därför blev det intimt på det sättet. samtidigt kan jag säga att 45 gäster är en hel del och det var ju inte på något sätt att man satt och tyckte att det var lite människor på bröllopet, snarare tvärt om.

Svar på tråden Gäster..