• shakynose

    Vilka ska bjudas???

    momi boki skrev 2008-12-12 11:17:09 följande:


    du bestämmer ju själv vad du vill ha med dig fär vänner, helt upp till dig , jag skulle då välja mina vänner jag träffar privat! kanske inte de gemensama vännerna
    Nja, det är ändå upp till vännerna att ordna möhippa. Plummis83:
    Har du önskemål så tala med dem om det! Men mitt tips är att släppa det helt och lita på att dina vänner ordnar en kul fest för dig!

    Om du vill ha en särskild fest innan bröllopet med bara dina närmaste så varför inte ordna en själv?

    En möhippa eller en svensexa kan faktiskt vara ett jättekul sätt för gästerna att lära känna varandra innan bröllopet. Nuförtiden är det ju inte direkt sista kvällen man kan festa med gänget, även gifta kvinnor och män går ut på krogen obland.
  • shakynose
    Plummis83 skrev 2008-12-12 14:30:11 följande:
    Nu var det ju inte frågan om själva möhippan utan vilka som ska vara med på det!!! Jag har alltid trott att det var något för bruden å hennes bästa vänner!! Det är så jag vill ha det iaf!! Sen bestämmer jag ingenting, vet att jag skrivit en tidigare tråd om det men det har jag släppt nu och litar på mina vänner som håller i det MEN jag måste väl ändå få komma med synpunkter om vilka som ska vara med!!!
    Ta det lugnt
    Visst får du komma med synpunkter, det är ju bara att prata med dem. Om du absolut inte vill ha några andra närvarande vid möhippan så borde dina vänner ta det på allvar.

    Men varför inte ordna en fest själv för dina närmaste? Kunde inte det vara en bra kompromiss?
Svar på tråden Vilka ska bjudas???