• Ozziechick

    Fest på hemlig ort

    Vi skulle så gärna vilja hålla platsen för festen efter vår vigsel hemlig som en överraskning för de flesta gästerna.
    Hur skall vi skriva på inbjudningarna? Och hur gör vi med transport? Kan man utgå från att alla är beredda att köra till festen (4 mil från vigselplatsen) själva eller skall vi hyra en buss? I sådant fall måste ju alla åka hem samtidigt!?!

  • Svar på tråden Fest på hemlig ort
  • Svanboet

    Om ni ordnar med vägbeskrivning för de som vill köra själv som marskalk eller värdpar kan dela ut efter vigseln så orndar de som vill ta sig för egen maskin säkert så de kommer fram. För övriga behövs oftast transport ordnas ändå. Om många gäster bor på samma hotell kan ni ju ordna med en eller två turer dit under kvällen.

  • agtiwi

    Rent spontant känns det inte som man kan räkna med att gästerna tar sig dit för egen maskin om de inte får veta något förrän i sista sekund. Om jag varit i denna sits hade jag ordnat någon form av transport, exempelvis buss.

  • Ozziechick

    Tack snälla för era råd! Grejen är att alla bor utspritt i olika riktningar från där festen skall vara, så eventuell buss kommer att fara runt som en tok! Kan man göra så att man har en buss som tar gästerna tillbaks till vigselplatsen?

  • agtiwi

    Om gästerna bor på spridda håll så är nog det bästa alternativet att utgå från vigselplatsen precis som du själv skrev! Då behöver ju ingen gäst bekymra sig om hur de ska ta sig tillbaka till sina eventuella bilar heller!

Svar på tråden Fest på hemlig ort