• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 5

    ja själv kommer jag hålla mig att stämpla, då jag inte är en sån jätteduktig pysslare.
    har en stämpel här hemma, men vet inte om den är för liten, men den är väldigt fin, sambon gillade den.
    eller om vi ska leta vidare eller ha våra bokstäver eller nåt...svåårt.

  • Fenixx

    låter som en jättebra lokal haennish!

    jag var lite tveksam över våran lokal då den ser liten ut, men så sa ägaren när jag var där att dem skulle ha bröllop samma dag för 80personer, och vi är ju ca 42, så då är det ju lugnt.

  • Fenixx

    jag har bara varit på 2 större bröllop. och ena dem hade riktig 3 rätters och sen tårta. och dem andra hade små chokladkulor till kaffet och sen tårta.
    har sett vissa som istället för efterätt har lite ost och kex istället.

    men vi kommer göra som mysifer och skippa efterätten och bara ha tårta. Tror det räcker och sen kan festen börja tidigare istället så det fortare kan bli fart i gästerna. för jag är lite osäker just med stängningstid, och så trist om man måste sluta festen för tidigt.

  • Fenixx

    nu är jag här igen, har varit iväg och tränat.

    paradis>> ja jag tror det gick bra, var en annorlunda arb.intervju då vi var flera stycken samtidigt och fick göra problemlösningar ihop osv...så får väl se vad den personvetaren tyckte om en.

  • Fenixx

    Halloj tjejer!
    hur har ni det idag?
    själv håller jag på och röjer lite då svärmor kommer på besök.
    får komma ihåg att gömma alla bröllopstidningar och saker då vi inget ska berätta ännu hihi.

  • Fenixx

    ja man är jättesugen att berätta för ens närmsta släkt...

    när jag var på bio med min mamma häromdagen så pratade jag om att vi skaffat medeltida kläder till barnen för i sommar då vi ska på såna arrangemang(som vi faktiskt ska) då kläcker mamma "jaha som dem ska ha på bröllopet sen då?" fatta att jag blev paff!! vet inte om hon skämtade till det eller om hon känner mig mer än vad jag tror om att inte ha marängklänning och kyrkbröllop.
    men ialalfall, jag blev lite paff, stod nog tyst några sekunder innan jag kom på nåt att säga haha.

  • Fenixx

    ja man får ha lite undanflykter så i början.
    vi håller ju på att bygga ut med huset, så det är ju en bra grej att skylla på att vi måste få klart med det och inte har råd ännu osv.
    och sen har jag en kompis som ska gifta sig nästa år så skulle dem råka komma på mig med bt eller nån tidning så får jag skylla på henne.

    sen tror jag inte så många vi känner hänger här inne, men skulle nån komma på vem vi är så får man ju hoppas dem håller det för sig själva...

  • Fenixx

    är ju sambons bror som ska vara bestman, hade ju velat nämna det för honom och hans fru. men dem står ju alla väldigt nära varandra i familjen och har svårt att tro att dem kan hålla det hemligt för deras syster och föräldrar osv.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5