Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Ja, vad kan jag säga? Trist med mardrömmar dock, jag hade tendenser till en häromnatten som var svår att bryta ens när jag vaknade o somnade om men det var sådär vid 4-bläcket (vargtimmen)

    Jaha, så var det helg igen - men himla knäppt väder så riktigt vad jag ska hitta på vet jag inte...

    Men jag är hemskt nöjd med att ha lyckats äta bättre o träna mer o så vänt viktkurvan igen - ligger flera kilo under vad jag gjorde för en knapp månad sen - o då är det ändå strax mens när jag alltid väger som mest.

  • anne på grönkulla

    Jo så är det ju - det är intressant att det funkar även i det undermedvetna och i drömmen.

    Jag var sjukt nöjd igår med en rad täta/intensiva telefonsamtal jag hade som kunde varit knepiga med blev superbra! Det var en sån bekräftelse på det jag har växt in i min yrkesroll på sista tiden o att jag har landat i det ansvar jag har.

    Kanske en knepig koppling, men båda har med att "stå på sig" att göra... tror jag.

  • anne på grönkulla

    Jo, det händer oftare när man sover middag på soffan, på nåt sätt sover man annorlunda - både tyngre o inte... *svårt att förklara*

  • anne på grönkulla

    Här var det lugnt. I mitt liv också, för en gångs skull. Jag har nog ett väldigt behov av egen tid - för den här helgen har jag inte gjort nåt men känner mig ändå himla produktiv, har hunnit tänka en hel massa o har förslag på lösningar och aktiviteter framöver som aldrig förr!

    Att jag har mensvärk bidrar väl till den yttre lättjan dock - annars hade jag gåt o tränat åtminstone idag.

  • anne på grönkulla

    Ja jag gillar att vara teamplayer (och numer delvis teamleader) i vardagen och älskar att umgås och vara social och ha fullt ös. Men så nån dag i veckan behöver jag för mig själv, för att processa allt det där andra...

  • anne på grönkulla

    Kom o drick vin med mig!

    Skämt åsido, jag fattar. Jag känner inte att folk försvinner för mig (jag har ju dragit först..., om inte annat) men jag behöver verkligen tiden att skrota på. Sen är det desto roligare att vara utåtriktad o ha kul o köra hårt resten av tiden!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!