Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Hehe
    Jag spriger inte ens! Men jag kan gå jättesnabbt! Allvar,otroligt med tanke på min knäskada...

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Fy va tråkit! *styrkekram* Här är det bättre men det kommer stunder då jag vill bara skrika och slå på folk. Snarare en specifik person.

    Guuud va jag är sååå irriterad på telefonförsäljare. Visst jag förstår dem, har själv jobbat med det. Men det finns en del som är såå oartiga. I måndags ringde en tjej från comhem. Då sa jag att XX är inte hemma. Hon behöver inte heller ringa tillbaks för jag är ganska säker på att han inte vill ha. Ok, tack hejdå. So far so good.

    Idag så ringde en kille från (drrrruuum) COMHEM.
    - Hej, Mitt namn är Patrik. Jag söker XX.
    - Han är inte hemma, tyvärr.
    - När kommer han hem, kan jag ringa tillbaka?
    - Det behövs inte, han är inte intresserad!
    - Är du SÄKER på det? Kan jag inte få prata med honom?
    - Ja,det är jag!
    - Ok! *klick*

    What? Snorungen lade på utan att säga hejdå eller nåt. snoooorunge!

    Här försöker man vara artig så får man inte ens tack eller hejdå!

  • MuffinsTönt

    glömde berätta!
    Råkade träffa en gammal skolkompis mamma. Fick höra att min skolkompis gifta sig förra augusti. Har flyttat till Finland och nu leker hemmafru. OMG, Vilken överraskning! Undrar om hon hängde här på BT?!?

    Jag var superöverraskad och superglad men det fick mig att tänka på grabben. BLÄ!!

  • MuffinsTönt

    Hello Sis!
    Jag kan säga att TYVÄRR så MÅSTE man vara sådär sjukt irriterande påflugna för att kunna få jobbet. Och sen om det ger ngt sålt? Är en bra fråga! Va hände med charmiga, söta säljare?

    Igår natt drömde jag att en salamander/ödla alltå kräldjur liknande 100gr så stor som i verkligheten hoppade på mig när jag steg in i ett rum. Och BET mig i armen!!! :-O Ont som faaan gjorde det. Så jag tog tag i svansen och svingade några varv så huvet smällde mot nån bokhylla eller sängen. Iaf... stackars ödla. Kan det vara Grabben som har blivit en ödla i drömmen?

  • MuffinsTönt

    På tal om äckliga drömmar. Jag har en tendens att vakna vid 5-6tiden och sen somna om senare. Denna gången så drömde jag nåt helt vanlig. Är i hemmet o gjorde ingeting. Plötsligt såg jag att entredörren var öppet så jag gck ut och stängde. Då plötsligt föll jag framåt. Plötsligt blev jag jätterädd, SKRÄCKSLAGEN! Jag tänkte för mig själv att jag MÅSTE vakna. Detta är en dröm VAKNA! Jag försökte öppna mina ögonlock men kändes som nån har lagt 10kilo hantel på dem. Det gick inte att få upp ögonen. Jag föll tillbaka i drömmen igen, lika skräckslagen. Återigen tänkte jag, VAKNA!Detta är en dröm. Detta upprepades 3 ggr innan ögonlocken öppnades(av sig själv nästan, som en dörr som går upp plötsligt trots man försökt och försökt) och hjärtat bultade.

    Det värsta jag varit med om!

  • MuffinsTönt

    Har jag missat mys med Anne och Nenne? Skulle verkligen behöva ett glas nu. Har varit duktig och tränat idag. Yoga - det ni! Nu är jag en smidig kossa. Jag träffade på Grabben på samma pass. Usch! Denna gången var hans kompis(som jag också känner) också med. Han tittade fram och tillbaka på oss hyfsat många ggr. Nu är lagom deppig -igen! *skiit*

    *rotar i vinhyllan och hittar en flaska vitt*

    SKÅÅÅÅL!!!

  • MuffinsTönt

    Det kändes inte alls lika hemsk som jag trodde att se honom igen. Visst,jag kunde inte låta bli och titta åt hans håll lite mkt. Båda höll sig på sin kant (rätt?). Det var lite genant att se kompisens reaktion. (Haha,han är verkligen inte diskret med det han tänker.) När vi kom till omklädningsrummen så vände grabben om sa "Ha det så bra!" SAMTIDIGT som han tog på min axel. Jag blev helt ställd! Förväntade mig inte alls det. Jag sa hejdå men när han tog på mig så ville jag skrika NEEEJ! Det var som en kniv i hjärtat. Fattar inte den jäveln det?!?!

    *häller upp ett glas till*

  • MuffinsTönt

    Anne
    *kram tillbaka* Oftast så gillar jag det med! Speciellt det där med händerna.

    Kollar på melodifestivalen nu. Herregud! En massa snygga män NAKNA! Okdå, halvnakna but still. Varför har ingen sagt det innan?!?! *fyyy på er*

  • MuffinsTönt

    Syftar du på tafsandet generellt eller Grabbens tafatta handlande?

    Tja... det blev inget om det. Dels så var det lite konstigt när kompisen hörde på och sen sprang jag ju iväg och slickade mina sår.

    Har funderat lite på det. Jag har själv satt en deadline. En månad från paus dvs nån gång i april. Jag vet att han har en skidresa inbokad slutet av denna månad. Ska ta och snacka med honom antingen innan eller efter resan. Det lutar mot efter resan.

  • MuffinsTönt

    Usch, jag är så virrig. Nu syftar du på prat om paus och inte allmän prat...? *virrpanna*

    Jag vet inte varför han inte vill "få det överstökat". Jag hoppas att det är för att han inte rett ut sina känslor. Men det kan han ha gjort för länge sen. Som sagt, spekulationer.

    Vi får se hur det blir nästa gång vi ses på träningen. Om det finns ett tillfälle ska jag föreslå en fika och snacka.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!