Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Här är det VÅÅÅR! Soligt med lite vind. Härligt med en promenad i solen. Syns inte alls att det var snöoväder i torsdags. Knas!

    Nu ska jag leta upp Let´s Dance på nätet.

  • MuffinsTönt

    Snart ska jag på handledarkurs för privatkörning. Känns sådär motiverad. Samtidift så är det bra att ta tag i ångestprojekt nr 1.

  • MuffinsTönt

    *Puust*
    Nu är jag lite nervös. Va jobbigt det är med körkort o bil. En sak är säker! -KÖRSKOLA!!! Aldrig att jag "litar på" privatlektioner. Behöver en lärare som säger "så här ska du göra, så här får du göra" för min egen osäkerhetens skull. Sen vart jag får pengarna till körskolan är en annan femma

    Anne
    Coolt! En dag ska jag också vara där!

  • MuffinsTönt

    Förresten,
    Morsan spyr upp allt hon äter. Hon hostar och kallsvettas. Ingen diarre så jag kan inte säga det är 100% säker magsjuka. Vad kan hon äta när hon spyr upp allting? Hon är ju hungrig stackarn!!

  • MuffinsTönt

    Tack för tips Vickan
    Förresten jag letar efter körkorts tråden. Är den kvar eller borta?

  • MuffinsTönt

    Jag har känt mig ganska bra hela dan igår. Försöker inte tänka mer och planera in roliga saker under veckan. Tyckte det går bra.

    Men vad händer då? Jo, sömnsvårigheter som leder till en massa grubblande och tillsist ligger man där med världens ångest. Ångest över varför man inte gjorde annorlunda under vissa situatione, ångest över resultatet, ångest över att jag kanske aldrig få se honom mer. Ångest och depp är för- och efternamnet i natt. somnade inte förrän 4. som ni märker e jag redan uppe.:(

    Jag har sagt till mig själv att inte tänka på dem sakerna mer. det gör ingen nytta. Men så ligger man där och tänker ändå. *idiot!*

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2009-03-17 14:57:04 följande:


    Man kan inte ändra historien - men man kan lära sig och göra annorlunda i framtiden.
    Jag vet! Men ibland så kommer det krypande när man minst anar det.

    Annars försöker jag distrahera det med uppdrag -hitta "billig och bra" körskola. Sen grubblar jag på vanlig körlektioner eller intensivkurs på 2veckor.
  • MuffinsTönt

    Vickan
    Billig och bra var nog lite att ta i. Ville mest ge hopp till plånboken. *suuck* Jag har inte ens vågat börja räkna pengarna i spargrisen. Tyvärr är jag inte en sån person som kan klara av endast med privat. Är alldeles för osäker för det.

  • MuffinsTönt

    Jag ska komplettera körskola med privat. På det sättet som du beskriver Anne. Jag kan bara inte bestämma i vilken ordning.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!