• Vargtassa

    Vilka bjuder man?

    Vi har t.o.m varit på bröllop hos personer som vi inte bjuder på vårat.. Vi har bara de allra närma familjen och vännerna. Totalt 35 vuxna och våra två barn.

  • Vargtassa

    Det här paret vars bröllop vi var på som vi inte har bjudit träffar vi kanske 1-2 ggr/år och det är då vi råkar springa på varandra på en bilträff.. Vi räknar dom som bekanta inte som vänner.. Egentligen vet jag inte varför vi blev bjudna på deras bröllop (ca 4 år sedan) eller varför vi gick.. Vi har faktist varit på ett bröllop till under liknande omständigheter. Varför bjuder folk oss när vi knappt känner varandra? Vi måste vara riktigt jävla trevliga Men de har separerat och som sagt, de träffade vi ännu mera sällan än de första.. De var kompisars kompisar..
    Josefin 2009 skrev 2009-01-05 02:04:48 följande:


    Om ni känner att ni har råd och det är strunt samma för er så varför inte, men i övrigt håller jag verkligen med Vargtassa och Luucie: absolut inte! Speciellt inte eftersom ni:A. Inte träffar dem regelbundet B. Inte ens var med på deras bröllop och således inte behöver "bjuda igen för de pengar de lagt ut"C. Inte har ett speciellt stort bröllop.
Svar på tråden Vilka bjuder man?