• Sebastiána

    Vilka bjuder man?

    JohanochLouise skrev 2009-01-04 20:55:34 följande:
    Frågan är då, måste vi bjuda dom även fast de bjöd oss.
    Förstår inte. Undrar du om ni måste bjuda dem trots att de bjöd er? Jag gissar att du menar att du undrar om ni måste bjuda dem eftersom de bjöd er - trots att ni tackade nej... ?

    Det beror lite på hur många gäster ni ska ha och vilka andra gäster ni bjuder. Om ni väljer att bara bjuda de närmaste eller bara de som ni umgås med, behöver ni ju inte bjuda dem.
  • Sebastiána

    Jag har själv funderat i dessa banor. Man kan då bjuda ganska många till själva festen. Tyvärr är min kille lite gammeldags och vill ha en traditionell bröllopsfest.


    Twixiee skrev 2009-01-07 08:16:31 följande:
    Jag och min m2b satt igår och pratade om inbjudningarna. Vi kom på en idé som vi tror skulle kunna fungera. Men jag tänkte höra vad ni tycker om vår idé.. Kan man ha en lättare lunch för bara familj direkt efter bröllop och sen ha en riktig dunderfest för vännerna? (En mer planerad grillfest med mat och lekar och skoj). Är det då ok att skicka ut två olika inbjudningar - en där det är oas till lunchen och en med oas till festen? Vi har stora problem med det här efteråt och att göra såhär skulle lösa vårat problem, men jag vet inte om det kan verka lite "dålig stil" att inte bjuda alla på lunchen efteråt. Men som "kompensation" för de som inte får vara med efteråt så fixar vi ju en fest Detta är ett jättejobbigt problem! :-/
Svar på tråden Vilka bjuder man?