• passionsblomman

    Är det fräck att ha önskemål om sin möhippan?

    Jag tycker inte att man ska blanda sig i sina vänners eventuella planer på att ordna möhippa. Det är hur konstigt det än kan låta, faktiskt inte ens angelägenhet som brud, och en av de saker man inte bestämmer ett dugg över.
    OM någon ordnar med någon form av hippa är det något att bli glad och tacksam över. Tycker jag iallafall.

    Sedan hoppas man ju naturligtvis att ens kompisar känner en såpass att planerna stämmer väl med vad man själv faktiskt uppskattar att bli meddragen på för äventyr.

    Är du ett "kontrollfreak" tillexempel, så lär säkert dina vänner känna till den detaljen om dig, och det är säkert en källa till huvudbry och nervositet för dem som planerar...

  • passionsblomman

    Hi hi! DET känner jag igen däremot! att pratat bröllop och allt vad som kretsar däromkrig, det har jag särskilt en väninna som jag gjort med ända sedan ...ja...långt tillbaka!Och vi vet nog det mesta som kan tänkas vara viktigt att veeteta om varandra för att kunna ordna roligheter för den andra.

    Men om datum är satt och man kan misstänka att planering pågår bland vännerna, då tycker jag nog att det är snyggast att låtsas som ingenting. Man blir lätt en finne i rumpan på de som ordnar annars, och upplevs som styrande. Vilket som svar på frågan i TS kan uppfattas som både påfrestande och fräckt.

    (Jag har en kompis som nästan grät tillslut för att hon skulle ordna hippa åt en tjej som hade en miljard åsikter och "order" om hur, var,vad och när... tills min kompis började undra OM det ens var ngn idé att ordna med något...Obs, inte för att jag tror att TS är sådan!!!bara ett skräckexempel...)


    Tessthemess skrev 2009-01-07 13:16:38 följande:
    Självklart får man hinta! :)Jag och mina vänner har alltid pratat om hur vi vill att våra möhippor skall vara. Jag har alltid sagt att jag helst "bara vill ha typ en dag med dom då vi antingen går på spa ihop eller kanske en middag och boka en bubbelpool eller liknande. Redan för flera år sedan började vi prata om sådant... Hahaha! Mina vänner vet absolut att jag inte är en sådan som skulle tycka det var roligt med spex etc på stan. Jag är inte heller någon partypingla så en barrunda på stan går också bort. Men middag eller andra lugna aktiviteter är kul. Det är bra att hinta!Hoppas det blir en lyckad dag! Kram
  • passionsblomman

    Oj...! Klarar hon inte det själv

    Sååå lurade skrev 2009-01-07 15:41:10 följande:


    Måste bara få berätta om en möhippa som urartade. Brudens vänner hade ordnat en kanonmöhippa i mina ögon, inte alltför pinsamt eller elakt. Men i slutet av kvällen en aning överförfriskad, så skriker bruden rakt ut. Men för fan kan nån raka Fi**an på mig åtminstone så det händer någonting.Kul tjej eller vad tycker ni
Svar på tråden Är det fräck att ha önskemål om sin möhippan?