• Sååå lurade

    Är det fräck att ha önskemål om sin möhippan?

    Nu menar jag inte att jag ska bestämma schemat, men skulle, ni kunna säga till en nära kompis att: ni får gärna ... på min möhippa!

    Jag vet redan att jag blir hippad eftersom tre av mina tjejkompisar pratade möhippa redan då de fick inbjudan.

    Jag har redan sagt att jag inte vill ut på krogen, och inget med ormar.

    Men är det nån som försökt att hinta sina kompisar.
    Jag har själv arrangerat några hippor och vi har försökt att hitta på någon aktivitet som vi verkligen tror att bruden skulle gilla. blir man tacksam om man får lite gratisförslag. Jag skulle gärna få gå en sminkkurs nämligen

    Naturligtvis så blir jag glad för vad de än hittar på åt mig. Men ska väl tilläggas att jag redan är nervös eftersom jag INTe gillar att inte ha kontroll

  • Svar på tråden Är det fräck att ha önskemål om sin möhippan?
  • Sååå lurade

    NEj jag är iget skräckexempel jag lovar. Shit passionsblomman jag skrattar högt...

    Nej jag vill verkligen inte sätta någon press på mina vänner och inte att det kostar massor. Egentligen vet jag att de har respect för mig och kommer att ordna en fantastisk möhippa. Jag har ALDRIG varit på en möhippa som inte varit uppskattad eller som spårat ur. Min omgivning är inte sån. Det jag tror är att de kommer att ta mig på spa eftersom jag älskar sånt. Men där hade jag kanske hellre önskat sminkkurs mer än en behandling denna gång. Det tror jag inte de gissar.

    Jag ska nog nämna det där i förbifarten som någon tipsade mig om. Nån av dem kanske fattar..


    passionsblomman skrev 2009-01-07 13:48:04 följande:
    Hi hi! DET känner jag igen däremot! att pratat bröllop och allt vad som kretsar däromkrig, det har jag särskilt en väninna som jag gjort med ända sedan ...ja...långt tillbaka!Och vi vet nog det mesta som kan tänkas vara viktigt att veeteta om varandra för att kunna ordna roligheter för den andra.Men om datum är satt och man kan misstänka att planering pågår bland vännerna, då tycker jag nog att det är snyggast att låtsas som ingenting. Man blir lätt en finne i rumpan på de som ordnar annars, och upplevs som styrande. Vilket som svar på frågan i TS kan uppfattas som både påfrestande och fräckt. (Jag har en kompis som nästan grät tillslut för att hon skulle ordna hippa åt en tjej som hade en miljard åsikter och "order" om hur, var,vad och när... tills min kompis började undra OM det ens var ngn idé att ordna med något...Obs, inte för att jag tror att TS är sådan!!!bara ett skräckexempel...)
  • Sååå lurade

    Måste bara få berätta om en möhippa som urartade. Brudens vänner hade ordnat en kanonmöhippa i mina ögon, inte alltför pinsamt eller elakt. Men i slutet av kvällen en aning överförfriskad, så skriker bruden rakt ut. Men för fan kan nån raka Fi**an på mig åtminstone så det händer någonting.

    Kul tjej eller vad tycker ni

Svar på tråden Är det fräck att ha önskemål om sin möhippan?