• Heloise

    inbjudan utan barn?

    Hade precis den här diskussionen med min mamma igår
    Vi har valt att skriva vänligen respektera vår önskan om en barnfri kväll, jag är medveten om att det kommer att bli ett problem då min kusin har en knodd på 5 månader när vi gifter oss, men hon får lösa det, antingen genom en barnvakt( hennes bästa vän och 3 barnsmor bor 5 min från kyrkan) eller så får hennes man stanna hemma. Om alla skulle ta med sig sina småbarn så skulle vi ha 6 barn under 1 år. Jag hoppas verkligen inte att folk tar illa upp men gör de det så är de ju inte riktiga vänner. Vi vill verkligen inte ha barn på vår bröllopsfest och det är m2b enda krav. Ingen av de bjudna som har barn hade själva barn på sina bröllop så jag skulle bli mkt förvånad om det skulle bli ett problem när vi inte vill ha det.
    Hade vi haft egna barn har det kanske varit en annan sak men nu har vi ju inte det( alldeles frivilligt ska tilläggas).

  • Heloise

    Nä till kyrkan är de välkommen naturligtvis; det är festen som vi vill ha barnfri men snittar, mingel och kyrka är inga problem.
    Sen är det nog väldigt individuellt hur folk gör, har flera vänner som varit utan sina barn( från typ 4 mån) ett par timmar på kvällen.
    Som sagt var min kusins bästa vän bor 5 min ifrån kyrkan och om det skulle visa sig vara omöjligt att vara ifrån bebben 3 4 timmar på kvällen så då är det väl så. Men jag har svårt att förstå att det skulle vara ngt problem. Hade ju varit en annan sak om det rörde sig om 50-60 mil bort, men de kommer bo hos min kusins kompis. Det går ju inte att göra alla glada och vi vill ha en barnfri fest.

  • Heloise

    Sen vill jag bara tillägga en sak; alla människor tycker inte att barn är det bästa som finns och således kan ju skrikande springande barn faktiskt förstöra en fest för den personen.
    Vi kommer lägga med lappar till de som har barn där vi säger att alla är välkomna till kyrkan men middagen och festen är barnfri.

Svar på tråden inbjudan utan barn?