• Tant Doris

    Kan man skriva såhär i infopappret?

    Vi kommer att ha ett ganska traditionellt bröllop (med visst inslag av personliga detaljer naturligtvis). Blir max 30 gäster inklusive oss och våra tre barn.

    Från början hade vi tänkt ha en toastmadame men jag börjar fundera på om vi kanske klarar oss utan. Det är inte direkt något partygäng som vi bjuder (ev. nån kompis då som skulle kunna spexa till det och ev. nån syrra) och vi förväntar oss ganska få tal och ett fåtal om ens några lekar/upptåg.

    En annan anledning till att vi tänkte vara utan är ffa att vi känner ingen som skulle vilja vara det samt att allt är hemligt och vi har då inget namn på någon toastmadame att sätta på inbjudan...

    Middagen kommer bestå av sittande förrätt, buffé, kaffe, avec och tårta.

    Kan man skriva ungefär såhär i infopappret då, och skippa toastmadame? :

    "Korta tal under middagen uppskattas. Efter middagen är det fritt fram för eventuella upptåg"

    Kan tillägga att personalen på restaurangen är mycket flexibel och personlig. Har redan träffat dem två gånger och de är med på allt vi föreslår . Att få ut tårtan när det är slut på ev. upptåg tror jag att de klarar galant

  • Svar på tråden Kan man skriva såhär i infopappret?
  • Tant Doris
    passionsblomman skrev 2009-01-21 23:52:25 följande:
    Jag tror att det ändå kan vara skönt att ha ngn so liksom håller ihop saker och ting, säger välkommen tillbords osv, har ni verkligen ingen som ni kan tänka er är bekväm i den uppgiften?

    Skönt med bra feeling på personalen på stället!
    Jodå, vi har två vi väljer mellan som vi ska tillfråga om de vill hälsa välkomna, utbringa första skålen, dela ut vigselprogram och såpbubblor vid vigselplatssen osv... men det trodde jag kallades värdpar? Här var frågan lite mer åt lek- och talhållet. Tror nämligen inte att det blir så mycket alls av den varan, vi blir bara närmaste familjen samt en handfull kompisar. Har tidigare t.ex haft 3 namnfester. 2 tal (någon som sade något öht) blev det totalt på de 3... av samma människa...

    Personalen på stället är bäst ! Pricken över i är att kocken är också glasblåsare och blåser glas speciella för restaurangen. De ska vi ha i dukningen, och de passar perfekt till färgtemat
Svar på tråden Kan man skriva såhär i infopappret?