• MaLevi

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Hej!

    Ska göra ett ryck innan sommaren med en ren kur. Men just nu står det still och jag försöker motivera mig innan jag tänker börja.
    Bla. måste jag börja röra på mig och få in en rutin på det innan jag börjar annars står jag nog inte ut.

    Jag har gjort ren kur innan i 2 veckor (-6kg), innan graviditeten. Nu behöver jag gå ner minst 12 kg innan bröllopet. Men problemet jag hade med ren kur var att jag blev nästan tokig på att jag ville tugga på NÅGOT.

    Någon här inne som vet hur man kan göra för att bota sådant tokigt infall???

  • MaLevi

    Tack för råden.

    Kanske skulle ha berättat lite mera om mig själv.
    Har två barn 4 år & 7 mån. Det jag behöver gå ner, med hjälp av CB, är ca 12 kg eller mer.
    Väger nu 82 kg och rör inte alls på mig, för jag hinner inte!!! Men det som blir är att jaga barnen, gå till och från dagis har inte långt och sen gå på stan och handla. Det är väl det.

    Det jag MÅSTE göra är att komma i gång med att röra på mig, kontinuerligt. Fasta rutiner med promenad eller simning eller NÅGOT. När jag har kommit igång med det kan jag tänka mig att ta CB en kur för att kickstarta viktnedgången för att sedan gå över till viktväktarna eller något annat. Det som gör det är att jag blir så snål med tanke på priserna på CB, men jag vet att det hjälper och det går fort.

    Är en F.D student som går på föräldrapenning med 2 barn. Så det är tajt i budgeten och sen planerar vi bröllop och försöker renovera klart innan dess. Så det dras i alla trådarna just nu.

    Just nu känns det bara lite motit och jag tackar alla som läser för att ni orkade med det och jag läser lite då och då här inne för att få denna *spark i rumpan* så jag kommer igång

    Kämpa på och ni är superduktiga!!!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!