• emersson

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    LÄNGD:165
    ÅLDER:33
    MAX VIKT:74
    VIKT START C.K:74
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:ren kur från och med idag :)
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:har tänkt 1 månad, har avverkat 2 veckor, har tyvärr ätit ett par gånger då jag inte kunnat hålla mig från det...

    SLUTMÅL:60 kg
    DELMÅL:65 kg
    BELÖNINGAR:kläääääder
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:börja sakta med middag enligt Gi
    MOTION:rider och promenerar

    Just nu väger jag 69 så det är nio kg kvar :)

    Grattis tokstolla :):) Den här veckan kör vi på, håller tummarna för dig och er andra :)

  • emersson

    Vad duktig du är pentan, 40 dagar på ren kur, du är helt otrolig:):)

  • emersson

    Vad du är duktig isabellkaramell, verkligen skönt o läsa om alla som kämpar här, just idag är jag hungrig hungrig hungrig, ska dricka en STOR kopp te för det brukar hjälpa :)

  • emersson

    Jag blir oxå snart galen ;) men jag håller med tokstolla, man får säga nej till sig själv, det ger ju resultat iaf :)Men visst tänker man på mat mat mat hela tiden, idag har jag köpt sånna där stickor så man kan se om man bränner fett eller inte, kanske det kan göra att det är lättare att inte tänka att man borde stoppa nåt i munnen ;)Lycka till :)

  • emersson

    Läste just din blogg Pentan :) du är så otroligt duktig måste jag säga, guldmedalj till dig :) själv sitter jag hemma o tycker synd om mig själv för jag håller på o svälter ihjäl ;)

  • emersson
    1augusti2009 skrev 2009-02-11 21:20:37 följande:
    Hejhej!Imorgon är det dax för veckovägningen kl 17.00,håll tummarna
    Jag håller tummarna för dig, glöm inte skriva hur det gick imorgon :) jag ska väga mig på måndag, så det är ett tag till dess iaf:)
  • emersson

    kan säga att jag har oxå följt denna diet till punkt o pricka förutom en gång i söndags, jag har gått ner 5 kg på 3 och en halv vecka, vi har väl otur o tillhör skaran som går ner långsammare...
    jag som trodde man fullständigt skulle rasa i vikt....funderar på att köra kombinerad kur från och med på måndag, kanske funkar det bättre på mig :) lycka till :)

  • emersson
    hujjedamejj skrev 2009-02-12 02:12:12 följande:
    Åh jösses, här kommer ett klagoinlägg från mig. Så sluta att läsa ni som inte orkar. Så här är det. Jag har noll motivation. Jag kan inte riktigt finna den. Jag blir så besviken på mig själv när jag fuskar. Visserligen går jag inte upp efter fuskandet (vilket kanske tom sporrar mig till att fuska ännu mera =( ) Men nu vill jag och jag har motivationen här och nu, men hur är den imorgon? Vad kan ni ge mig för tips, när suget kommer? Vad gör ni?Hur är erat humör? Min sambo jobbar borta i veckorna och när han kommer hem så blir helgerna i princip en pesta. Jag är arg på allt och allting, han får skit för allt. Och så fort jag får i mig mat så blir jag på bra humör igen.Jag var skitlessen över detta förra helgen pga mitt humör, för jag hade så dåligt samvete över all skit han fick ta. Det är väl bara att hålla truten, tänker ni. Inte så jäkla lätt, tänker jag.Ja vad gör man i såna här situationer, biter ihop kanske ni säger. Jo, det vet jag mycket väl. Men vill gärna veta vad som menas med att bita ihop? Vad har ni för tips! Jag avundar er ALLA för att ni är så himla duktiga!!! Jag vet vad ni går igenom och jag klarar det INTE!!*applåder och fanfarer till er* Ni är så jäkla duktiga!!!
    Exakt så du skriver så känner jag, min kille är borta o jobbar under veckorna och då är det helt ok, men helgerna är verkligen pest och mitt humör är uuuuuuruselt, motivationen är helt nere i botten då minst sagt...skönt att läsa att det är fler som kämpar med samma sak, vad ska man göra, det är verkligen frågan det...:(
  • emersson

    Tokstolla: jag har inte ätit några lightprodukter, men kanske kan man börja göra det, det verkar ju inte bli så stor skillnad ;) hoppas vi kommer igång så kilona börjar rasa i lite snabbare takt iaf, det är är ju såå drygt. På lördag ska jag iaf äta alla hjärtansdagmiddag med min pojkvän, måste ha nåt o se fram imot.. :)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!