• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Minus 20,1 kg sen min första omgång i höstas!!

  • Pentan

    Tack emersson, vad gullig du är!!!
    Ni är alla super-skit-as-DUKTIGA!!!!


    emersson skrev 2009-02-11 16:47:11 följande:
    Läste just din blogg Pentan :) du är så otroligt duktig måste jag säga, guldmedalj till dig :) själv sitter jag hemma o tycker synd om mig själv för jag håller på o svälter ihjäl ;)
  • Pentan

    Hej det verkar vara motgångar och tuffa tider nu för många av våra kära CK-medlemmar!

    Önskar jag kunde göra mer för er än att skicka en enormt styrkekram!! Ni är sååå duktiga!!

    Kan ni inte tänka om lite då, vad fungerar för er? Er familjesits, er kropp och psyket och själen?

    Kanske kombinerad kur kan vara lösningen, antingen "för gott" eller bara för en tid - för att ladda om batterierna, kroppen och humöret?

    Finns det något jag kan göra för er??

    KRAM

  • Pentan

    12,2 kg


    hujjedamejj skrev 2009-02-12 13:58:05 följande:
    Hur mycket har ni alla gått ner efter 1 månad? med ren kur?
  • Pentan

    Ok detta är min sambo efter ett par Gon o Tonic... Han menar bara väl!!
    Herr P skrev 2009-02-13 02:56:45 följande:


    Som fästmänniska till en av de som ständigt flikar in på denna sida, vill jag ge alla er som tvekar eller undrar eller mår piss en superfånig liten tanke; att det faktiskt inte är värre än att man inte äter ett par dagar. Precis som min fästmö svälter och längtar, men står emot alla dofter och kryddor, så är det just så ni måste se det. Upprepa det som ett mantra varje gång ni tvivlar: "Det blir bättre - det gäller bara ett par dagar - Det blir bättre, det gäller bara ett par dagar!" Så då har ni kanske klarat ett par dagar utan att äta kyckling och pasta och marulk och råstekt potatis. Och då kan ni klara er ett par dagar till utan chips och den där grillade laxen och den där förföriska pizzan - för vad ska ni egentligen med den till? Och då helt plötsligt så har ni fixat en vecka. Och droppat ett kilo. Och det var just det ni behövde för att komma in i den där skitlilla klänningen (som är i storlek 40-fucking-4 och ni som varit i storlek 40-fittigt-feta-stora-6 sedan förra året och till och med två år dessförinnan, men ändå inte velat acceptera det). Men ni är fortfarande hungriga och på aspissigt humör. Er fästman tycker det är fett jobbigt att ni är så arga för alla småsaker som disk och dammråttor som han inte orkar ta hand om och han vill ha er tillbaka på det där glada humöret som han känner igen så härligt! Och själva undrar ni hur ni ska orka och klagar på ert eget humör bland alla dessa semianonyma polare på bröllopstorget. Då är det dags att sätta sig ner med m2b och se honom i ögonen och säga: "Du vet att jag älskar dig. Men det blir inget bröllop om jag inte kommer in i min klänning. Så om du vill ha mig - 'vilket jag vet att du vill för du älskar mig så du går sönder' - så står du ut med att jag fräser ett par veckor och går åt sidan och gnyr några tillfällen när du vill kramas och du får vackert acceptera att jag somnar när du vill ha sex, för det GÄLLER BARA ETT PAR DAGAR! SÅ FUCKING STÅ UT MED DET! Om några ynka veckor så har jag droppat tio kilo och då kommer du att se att dallret runt armarna är mindre och min midja är smalare och jag känner mig finare och vårt förhållande blir lyckligare. Och visst fan är det värt ett par veckor av skittrist pulverdiet. Antingen går jag ner eller så gör jag det inte. Gör ett förbannat val!" För det fattar t.o.m. en karl att det kostar att ändra en livsstil. Det tär att driva igenom en ny idé. Och det tar tid att tappa flera kilon. Han får ta marktjänsten och natta bebisen och komma ihåg att köpa nya blöjor och laga sin egen mat. För nu har du jävlar i dig bestämt dig: Du ska gå ner! Och du skiter i om släktingarna tycker det är mysigare med den gamla mjuka runda tjejen och du struntar ganska högaktningfullt i att din fästman tycker du är ett gnälligt freak under 12 veckor. Snacka om det med karlsloken, få honom på din sida och bli smalare och sedan sätter du på honom så det stänker. Då tystnar han nog.
  • Pentan

    Och jag kan tydligen inte stava... Skyller inte på någon gin o tonic - utan att det var tidigt!


    Pentan skrev 2009-02-13 06:50:24 följande:
    Ok detta är min sambo efter ett par Gon o Tonic... Han menar bara väl!! Herr P skrev 2009-02-13 02:56:45 följande:
  • Pentan

    Tänk att halva tiden nu har gått!

    44 dagar av 88... På denna tid har jag gått ned 16,2 kg! Jättenöjd och glad för det. Känns lite läskigt att jag har lika mycket tid framför mig som bakom med endast sopporna som sällskap... Men ändå har det gått ganska fort. Fast jag längtar efter att få äta. Inte så att jag vill äta nu - utan jag vill bara att tiden fram till den 29:e mars ska gå FORT FORT! Jag skulle inte fixa att äta innan den tiden, skulle kännas så enormt fel.

    I dag ska jag fira med en ny hårfärg samt hårförlägning. Lite nervöst, har höga förväntningar märker jag! Ska även träffa mina blivande svågrar med fru på en öl i kväll - cola light för mig - hoppas ju på någon form av reaktion, bekräftelse på att jag gått ned i vikt.

    Nå väl... Då är det väl bara att bit ihop under ytterligare 44 dagar!!

  • Pentan

    ABSOLUT!!!


    Tokstolla skrev 2009-02-13 09:23:01 följande:
    Fast vad skönt att få säga: Jag har lyckats halva tiden! Och vi som gjort det här sedan i början av januari kan inte säga annat att tiden verkligen har gått fort. Eller? Skulle va' riktigt kul att få se före och efter på ditt hår i din blogg Pentan
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!