• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Ha ha!! Vilken tur, var lite nervös när han la sig i natt med härlig ginandedräkt kl 02.00 och sa; Jag har skrivit på Bröllopstorget...

    Kämpa på bruden - du är så stark!!


    MinSoulmate skrev 2009-02-13 10:22:14 följande:
    Herr P skrev 2009-02-13 02:56:45 följande:
    Alltså, Pentan & din sambo, HERREGUUD vad jag skrattade/skrattar fortfarande, han skriver så j-a roligt, preciis min humor,ironiskt&självklart,huet på spiken! Vilken underbar start på dagen att läsa hans inlägg, tätt tätt föjlt av din lika roliga gintonicursäkt!! My gad vilken bra start på min dag 13!
  • Pentan

    Shit nu sitter jag här med förlängt hår i en härlig eldig bronsfärg och känner knappt igen mig! Bilder kommer ut på bloggen i morgon!
    www.nogg.se/minresa

    God natt brudar och grabbar - ni är bäst!!!

  • Pentan

    TACK vad snällt av dig!!


    student73 skrev 2009-02-14 14:30:15 följande:
    pentanVad fin du blev i håret, den röda färgen passar dig jätte bra. Du är så duktig.
  • Pentan

    Åh tusen tack!!!


    emersson skrev 2009-02-14 16:36:37 följande:
    Pentan: du är ju supersnygg :):) man kan ju inte ana på fotot att du väger ett enda hekto för mycke ;)
  • Pentan

    Dag 46 82,2 kg!!
    Start 99,0 kg, totalt minus 16,8 kg

    Inte tappat stinget nu tjere - hur går det för er???

  • Pentan

    Dag 47 - 81,7 kg!!
    Nu bara rinner det av!

  • Pentan

    Tack snälla!!
    Nej jag är inte direkt hungrig eller sugen. Har inte varit det speciellt mycket ens från start.
    Klart det är tråkigt att gå på kur och jag längtar tills jag får äta igen, men det gör jag inte förrän den 29:e mars.
    Det håller jag benhårt på!

    Den maten som finns runt omkring mig nu är inte till för mig, jag behöver inte ens ta ställning till om jag ska äta eller inte - det är redan gjort för länge sen. Så då blir det lite enklare för mig att avstå. Men så jäkla kul alla gånger är det inte nej...

    Jag har redan en färdig plan med min sambo om hur denna period på ren kur för mig kommer att bli. Så vi har redan jobbat runt alla fallgropar och krokben som kan komma på vägen. Då slipper man ta det i en jobbig stund, utan alla vet redan vad som gäller.

    Blir jag hungrig, trött, grinig eller ledsen så kan jag bara dra mig undan, ta ett bad - läs en bok - sova. Jag behöver inte förklara mig och han vet precis vad som händer! OVÄRDERLIGT!!! Han hjälper mig att göra sopporna, det hjälper enormt mycket!! Jag tycker de är lite tråkiga att göra och då är det så underbart att få ett stort glas färdig soppa överräckt till sig när man är hungrig!

    För mig är det lika naturligt att gå på ren kur denna tid som jag har satt för mig, tolv veckor, som att andas eller borsta tänderna. Jag bara gör det, reflekterar inte ens över det!

    Och ja, jag har dragit ned på sociala event, men träffar ändå kompisar och familj. Men för mig blir det ett glas grönt te eller en cola light! Så är det just nu - inte för evigt. Bara just nu...

    KÄMPA TEJER!! Ni är fantastiska!!


    emersson skrev 2009-02-18 08:11:24 följande:
    Du är så duktig pentan :) fattar inte att du klarar det, du måste vara så stolt över dig själv :) (jag skulle ju spricka av mallighet) Förstår inte hur du gör, är du inte sugen på att äta, är du inte jättehungrig på kvällarna eller försvinner hungerkänslorna efter så lång tid? är lite nyfiken :)
    [/citat]
    MinSoulmate skrev 2009-02-18 10:35:35 följande:
    [citat]
    Snyggt jobbat bruden!! Men alltså,jag måste fråga, hur gör du i alla "helg&vän-sammanhang"..?, min sambo är musiker o gigar på så mnga olika håll,blir ju såklart att jag hänger med och herreguuud vad jag blir sugen när man hänger i loungebarer o sånt,mingelmat hit o dit.....svååårt att stå där med en cola light men det går ju! Undviker du tillställningar,vänn-häng, eller hänger du med men helt enklet står emot alla frestelser??
  • Pentan

    I morgon har det gått 7 veckor, vilket innebär att jag bara har fem veckor kvar!!!!

    Okey 5½ vecka....

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!