• Heloise

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Ok dag fyra gick galant, konstigt nog, undrar när det ska komma helvetedagen, försöker se till att jag är sysselsatt hela tiden. Var och gullade med min gudson idag; härligt gullig bebbe(8 månader) känner mig sugen på en liten bebbe själv snart.
    Jag gifter mig 25/7 i år, ska bli jätteroligt även om jag inser att jag inte kommer vara trådsmal då, så hoppas jag iaf att jag är mindre rultig

  • Heloise

    Åh då började vi samtidigt!
    Jag är inne på dag fem nu och ska iväg på barnkalas och dricka te
    Hur är de varma sopporna? Jag fryser så hemskt och känner att det kunde vara gott med en varm på kvällen. Vilka rekomenderar ni eller är alla äckliga?


    lönnsjö skrev 2009-03-08 11:41:27 följande:
    Igår var det dag 4 och jag klarade den Har aldrig gjort det tidigare. *glad*Gifter mig den 22/8. Ska gå på ren kur t o m 17 mars. 3 veckor totalt. Vet inte om jag ska fortsätta en vecka till eller trappa upp då. Får se hur jag mår. Pentan jag tycker du gör helt rätt, ta det i din takt och må bra Knyjoy: jag vet inte hur hårt du tränar men min konsulent avrådde mig från att utföra allt för mycket träning. Jag promenerar, trampar på crosstrainern och spinner. Blir kanske totalt 3-4 pass totalt/ vecka. Jag tror du behöver ha i dig extra mat innan du tränar. Skinka/kalkon/räkor...jag vet inte riktigt. Pasta är ju bra men då är det ju kolhydrater.... Men se till att få i dig en CK efter träningen oxå.
  • Heloise

    ok barnkalas avklarat, med alla kakor, bullar och tårtor. Svårast att avstå var faktiskt den fantastiska hemgjorda caffe latten *snyft* men det blev 2 espresso med sacketter. Nu ska m2b steka kött och grönisar och jag ska ta ett bad. Vet inte hur mkt mat min hjärna klarar av att se utan att triggas iggr.
    Känner mig korkad men visste itne att man kunde äta alla varma haha. Då ska jag prova capuccino i kväll.
    Ska köpa nya soppor i morron; gillar kakao mint, och jordgubb bäst men ska prova vanilj( ngn här mixade med cola light kanske är gott)och ngr "soppor".

  • Heloise

    dag 6!
    Känner mig jättepigg, fast shaksen är slut så jag måste in till stan och köpa nya
    Jag förstår inte vad det är som är annorlunda den här gången, varför det inte är ngr problem alls när jag vart så himla panik hungrig förra gången?

  • Heloise

    Ja jag är jätteglad men känns konstigt att det inte har varit ngn jättejobbig dag. Men det komemr väl eller så var jag så stålsatt att jag var förberedd på ngt hemskt haha


    1augusti2009 skrev 2009-03-09 13:00:49 följande:
    Vad skönt att det går så bra
  • Heloise

    Ni som kört länge när började ni trappa ner i viktmiskning? För jag har gått ner väldigt fort de här dagarna, med det håller väl inte i sig mer än en vecka eller två till?

  • Heloise

    Åhh vägde mig nu 5 kg på 5 dagar ( har inte druckit ngn shake än och detta är dag 6)

  • Heloise

    Fast skiva rostbiff och kassler var ju lite kämpigt måste jag säga Varför måste jag ha charktjänst i mitt jobb för haha.

    Ha en härlig dag allihop och lycka till!

  • Heloise

    varför skulle det bli jobbigt idag för?
    Det gick ju så bra, men nu herregud jag är så himla hungrig, och röksugen, ajg slutade ju röka för 1 år sen vad är det här?
    Menmen bara att bita ihop, gråta en skvätt och gå vidare. Jag lovar att minst 5 pers frågade mig om middagstips på jobbet idag. De åt ju gott i dag iaf

  • Heloise

    dag 7 hmm lite bättre än igår men inte mkt, dock kom min underbara m2b hem med en enorm blombukett bara för att han trodde jag behövde uppmuntran! Herregud vad jag älskar den mannen!!
    -5.3 första veckan

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!