• anja1661

    han bjöd med sin tjej!?

    har en kusin som jag hade superbra kontakt med när vi var yngre...det bandet sitte rju i lite även om vi inte träffas så ofta nu då han bor en bit bort.

    han var mitt i en flytt när vi skulle ut med våra inbjudningskort och sa till mig att skicka det till hans mamma..alltså min faster.
    nu idag frågade jag på facebook om han hade fått det och till svar får jag: ja mamma sa nåt om det...räkna med två från sundsvall!!
    men vadåå? vi ahr bara bjudit honom och inte hans NYA tjej som vi inte har träffat! de har typ varit tillsammans i 2månader kanske!!
    kan man göra så? kan man bjuda med sin tjej sådär??
    vad sak jag säga? jag vill ju inte såra honom men jag vill inte ha henne där då ajg inte känner henne och inte tror att deras förhållande blir långvarit då min kusin precis gjort slut med sin förra tjej...inget vara för evigt är hans motto!!

    vad ska jag göra??

  • Svar på tråden han bjöd med sin tjej!?
  • anja1661

    jo fast det gäller väl bara för etablerade par?? dessa har haft ihop det i 2månader ... jag vet inte vem det är..vet inte ens hennes namn! och tror inte att jag kommer få träffa henne heller...(förutom på bröllopet).
    han hade n tjej precis innan och de var förlovade och sambos...självklart hade jag bjudit henne fast jag inte träffat henne..men de kilade ju stadigt!

  • anja1661

    ja asså det skulle ju funka rent ekonomiskt men vi lägger redan allt vad vi har på bröllopet så det känns sådär att bjuda henne.
    vi har andra som vi hellre hade bjudit om vi hade tyckt oss ha det utrymmet för fler gäster....

    usch jag vet inte...
    blev så paff av att han bjöd med henne fast det i inbjudan bara står hans namn!!!

  • anja1661

    det betyder mycket för mig att han kommer!
    vi får väl hålla masken då och vänta och se vad som händer...det är ju trots allt lite tid kvar tills 9maj...

    men jag tycker att det är lite oförskämt att göra så...eller e det bara jag som tycker att det är fel att bjuda med sig någon utan att faktiskt FRÅGA först!?

  • anja1661

    jag skulle absolut kunna gå på bröllop eller annan fest utan min m2b. nu till saken hör ju att min kusin varit tillsammans med denna tjej i 2månader bara och de bor långt bort så jag kommer inte kunna träffa henne innan...och förmodligen inte efteråt heller om ajg känner min kusin rätt....och det vill jag nog lova att jag gör!

    jag hade inte brytt mig om jag var den i ett par som inte blev bjuden om brudparet var min m2bs kompisar....och jag aldrig träffat dem.
    nu e det ju lite skillnad oxå efdtersom jag o min m2b snart blir ett gift par men de dejtar väl mer kan man säga..

  • anja1661
    CarinaK skrev 2009-01-25 17:21:55 följande:
    Och...det är väl inte dålig stil att räkna med sin partner. Det är dålig stil att inte bjuda båda två!
    står det pelle enbart på inbjudningskortet så betyder ju det att vi bjuder pelle bara.
    då e det dålig stil att bjuda med sig någon....

    sen kan man ju diskutera huruvida det är dåligt att inte bjuda båda i ett par osv....men det är inte samma sak!
  • anja1661
    agtiwi skrev 2009-01-26 11:36:52 följande:
    Tycker det var dålig stil att inte fråga, utan bara ta för givet. Personligen skulle jag dessutom inte vilja följa med min kille på ett bröllop om vi endast varit tillsammans 2 månader, hade nog viljat skapa lite kontakter med familjen innan det skulle bli tal om att följa med på något sådant. Skiljer mig nog från mängden där, i allafall om man läser på bt.
    jag tycker som du!!
Svar på tråden han bjöd med sin tjej!?