• Vill nu

    falska vänner

    Frågan är väl varför ni har dålig kontakt nu, och hur kontakten är när vi väl har den?

    Jag har två olika kategorier på detta!

    1:
    De som var barndomskamrater/tidigare arbetskamrater osv, som man växt ifrån, och nu inte har något alls gemensamt med. Det blir lätt stelt när man träffas/hörs.

    2:
    De vänner/arbetskamrater som verkligen kom en nära. Vi har inte alls mycket kontakt nu, pga omständigeter som flyttar osv. Tiden att höras/träffas räcker inte riktigt till. Detta är ok vännerna emellan, och allt är som förr när man träffas/hörs. Det finns alltid saker att prata om, och man får en varm känsla i hjärtat, trots att man kanske hörs 3 ggr/år!

    De som hör till kategori 1, skulle jag skippa att bjuda,(man är inte automatiskt vänner för livet bara för att man en gång trivts tillsammans!) men de från katagori 2 har en given plats på mitt bröllop i alla fall!

  • Vill nu

    Det finns alltid människor som blir sura över det ena eller det andra... Lägg inte energi på dem, utan njut av dem som uppskattar din vänskap!


    Myran82 skrev 2009-01-25 14:06:46 följande:
    Det är mer som kategori 1 dåMen ännu värre då det känns som om dom helt plötligt har något emot mig och pratar inte med en mer än säger hej då man tex träffas på en fest.jag förstår faktiskt inte varför och jag har frågat henne om det är något som jag har gjort fel men hon säger nej och nu känner jag jag inte heller vet vad jag skam säga när vi ses.Däremot har jag bjudit såna som du menar kategori 2.
Svar på tråden falska vänner