• BelleA

    Hur tidigt kan man ge inbjudningarna?

    Runt påsk brukar min sambos familj samlas i deras sommarstuga. Han har sex syskon och detta är ett av de få tillfällen på året då alla samlas. Jag tycker att det skulle vara smidigt att dela ut inbjudningarna då för då kan alla få dem samtidigt. Dessutom får man en chans att prata lite om bröllopet. Hans pappa som bor i England kommer också hem då.

    Men problemet är att detta är fem månader innan vårt bröllop. Är det för tidigt att dela ut inbjudningar då? Alternativet är ju att vi skickar ut dem ett par månader senare. Men jag skulle gärna vilja lämna dem personligen. Syskonen bor i olika delar av landet och vi ses inte så ofta.

    Vad tycker ni?

  • Svar på tråden Hur tidigt kan man ge inbjudningarna?
  • BelleA

    Fenixx, vad har ni för tema?

    Jag ser verkligen fram emot att få göra det riktigt officiellt att vi ska gifta oss. Nu är den några som vet "i smyg" men man kan inte prata öppet om det. Min mamma vet t.ex. inte men min syster vet. Flera gånger har jag varit nära att försäga mig. Men om vi ska dela ut inbjudningar till sambons familj runt påsk så bjuder vi nog hem min familj helgen innan det och berättar för dem då. Spännande!!!

    Får väl fixa inbjudningskorten i mars då...

    Det finns väl ingen som kan tycka att det finns något negativt i att dela ut inbjudningarna tidigt? Eller? Det enda jag kan komma på är att folk kanske glömmer O.S.A. Men det kanske man kan påminna om lite fint? Ett påminnelsemejl efter att man redan gett en finare officiell inbjudan måste ju vara okej.

Svar på tråden Hur tidigt kan man ge inbjudningarna?