Jag har aldrig provat just det här receptet, men det ser ut som ett vanligt grundrecept för likörganache.
Ett riktmärke är att om man ersätter mörk choklad i ett recept av den här typen med mjölkchoklad så behövs det mer mjölkchoklad.
I det här fallet ca 300 gram.
Vill man istället ha vit choklad så måste man ta ännu mer, ca 400 gram.
Luucie skrev 2009-02-01 11:47:31 följande:
Jag har haft riktig choklad alltså fin minst 70% choklad istället för block. Men jag har inte provat med ljusare choklad..Fast det borde väl gå...Vad säger Aleta?Man kan göra dem ganska långt i förväg och ha dem i kylen eller svalen.Fast jag skulle akta mig för att lägga dem i favorpåsar. Dels så ramlar kakaon av och smutsar ner och sen smälter de om man råkar ha dem för varmt.I en ask skulle funka bättre tror jag...Och för er som har sommarbröllop, ställ dem i skuggan