• nni

    ihhh!!!! Idag får gästerna inbjudningarna!!!

    Jippy! Våra gäster fick sina igår, de som bor i Sverige.
    Roligt med responsen!!

  • nni
    Pidis skrev 2009-02-03 14:59:00 följande:
    Vad roligtVi skrev att gästerna skulle svara till oss men de flesta svarar till våra föräldrar.Konstigt. Skrev bara med deras nr (längst ner) om någon ville fråga något liksom.Vi har sista OSA på onsdag om 1 vecka och 79 har tackat ja 4 nej resten vet vi inte ännu ca 40 kvar som ska svara.Vad gör man efter sista OSA????Ringer man runt och frågar eller???Vad ska ni göra??
    Hej! Det var ett tag sedan man såg dig här ju.
    Så tråkigt. 40 st kvar? Varför dryga ut till sista veckan?
    Om ngn i er familj (toastmastern eller toastmadame) annars kan höra runt dagen efter osa)?
  • nni
    DanKat skrev 2009-02-03 15:43:31 följande:
    Fast jag tycker inte man kan klaga på att folk väntar till sista veckan med att svara, osa innebär ju att det är okej för brudparet/värdparet att de inte vet förrän det datumet vilka som kommer. Det är förstås skönt när man planerar om folk svarar så fort som möjligt, men jag tycker det är helt obefogat att reagera som vissa brudpar verkar göra när folk svarar de sista dagarna innan osa-datumet (jag menar inte att du reagerar så, men jag har läst vissa andra här på BT som verkar tycka det är ohövligt när gästerna hör av sig sent, trots att det ändå är inom den utsatta tiden). Ville bara påpeka det Jag håller med dig om att någon kan ringa runt efter att osa-tiden gått ut, så kommer vi göra om folk inte har hört av sig.
    Nä det e inte fel, men de som bjuds måste förstå att om de vet hur de ska göra så e det bra att osa innan sista dagen/dagarna. Speciellt i bröllopsstunder då det ofta e mycket planering...
Svar på tråden ihhh!!!! Idag får gästerna inbjudningarna!!!