• monkay

    Skicka inbjudningarna i cellofanpåsar..

    Vi ska eventuellt skicka våra inbjudningar i cellofanpåsar, har tänkt skriva med en svart penna rakt på cellofanet. Blev skitsnyggt! Det man måste tänka på om man väljer detta alternativet är att ha en penna anpassad för plast, annars så åker texten bort i postgången.

    Men såna pennor finns i varje bokhandel, så inga problem att fixa en sån!

  • monkay

    Har pussmunnarna hemma...och har inte provat om de sitter kvar på kuvertet. Borde nog sitta kvar - men tänk om de åker av. Ve och fasa

    Funderar på att köpa förklistrade trots allt och ta pussmunnarna till tackkorten istället!

    Har du också köpt pussmunnarna? De är ju såå söta


    AhjärtaP skrev 2009-03-01 21:09:52 följande:
    Va bra! Då gör vi så vi med Vilken sorts frimärke använde du? Pussmunnarna på rulle är ju så fina men dom kanske inte fäster lika bra som dom andra?
  • monkay

    Aha, ska det var en cellofanpåse runt asken? Va fint

    Eller snurrar jag ihop allting nu? hehe

  • monkay

    Damn va snyggt det låter, kan du inte lägga upp ett kort sen när du har gjort ngn? Tycker det är så kul att få inspiration

    Jag har gjort 20 av 35 kort, så börjar ta sig... men vilken tid det tar! Gaah!

    Glöm inte bort att väga din inbjudan innan du skickar, jag provvägde igår och det blev 22 gram. Gränsen för 1 frimärke är 20 gram... vågar man chansa? Eller måste jag stätta på 2 frimärken för bara 2 grams övervikt?

  • monkay

    Känns så surt att sätta på ett extra frimärke för enbart 2 gram, men ni har rätt vågar ju inte direkt chansa på att de inte kommer fram.

    Läste ngnstans att om man skriver avsändare på kuverten så kommer korten fram ändå, och de skickar en faktura som straff till avsändaren. Kanske jag kan göra så...hmm tål att tänkas på

  • monkay

    Tack

    Askar är ju hur fint som helst, kommer göra succé! Tror jag förstår hur du menar hur ni gjort. Tror att det blir bäst som du valt att göra, att pappret sitter inuti asken istället för ett kort däri...

    Gaah kan inte komma över det här med 2 gram, irriterar mig verkligen. Och jag har redan limmat fast pärlor och snören och sånt så kan ju inte direkt ändra på det!
    Känner mig nästan som en bridezilla när jag vägde korten...du vet, blev tokig och började gnälla och bli aningen hysterisk.
    Haha, så långt ifrån min personlighet som helst, men men!


    AhjärtaP skrev 2009-03-01 21:47:06 följande:
    Jag förstår det! Ni har verkligen fina inbjudningar ni med, ibland ångrar jag att jag inte gjorde kort istället för i askar. Hade ju kunnat göra kort som ligger i asken men jag sätter in ett fint papper inut så att det sitter fast där i när man lyfter på locket.Förklarar dåligt, hoppas du fattar.
  • monkay

    Hehe, ska gå och provväga dem på posten oxå, hoppas att det låg en brödsmula eller ngt på min våg härhemma

    Vill ju helst inte få ett bridezilla utbrott på posten hihi!

    När gifter ni er?

  • monkay

    Har inte skrivit något alls om det i inbjudan, däremot tänkte vi skriva det på hemsidan vi gjort på weddingannouncer. Skrev in hemsidan längst ned på inbjudan. Vi hade lite tajt med plats på själva kortet, sen kände jag att det skulle kännas som aningen tiggeri om det står med i inbjudan... Fast det är säkert bara jag som tänker så

    Ni kanske också kunde ha en sån där hemsida för all info som inte får plats i själva inbjudan?

    15 augusti är det dags för oss!

    Hur långt har du kommit i planeringen?

  • monkay
    AhjärtaP skrev 2009-03-01 22:19:16 följande:
    Men lite så kände jag med, trodde jag var ensam om det. Därför ville vi inte skriva det i inbjudanDäremot vore det ju toppen att få med det på en hemsida. Vi har inte fixat någon ännu, vet inte om vi ska ha det mend et kanske är bra?!Planeringen stod stilla ett bra tag här men nu börjar det släppa. Kände ett tag att jag ville dra till en strand i Thailand och gifta mig istället. Men då skulle min mamma gråta blod Börjar se en helhet nu fastän det är långt ifrån klart. Jag vet vilken klänning jag vill ha men skulle VILJA gå ner lite efter min senaste grav men det lär vara svårt så jag kanske beställer den större strl iaf. Ringen e svårare men jag måset bestämma mig typ NU känns det som.Har beställt massa grejer till dukningen mmDu då?
    Jag var också lite tveksam till hemsida, men var så enkelt att lägga upp den och den är rätt bra. Har skrivit ned kontaktinfo till tärnor, toastmadame etc, vägbeskrivning, kyrkan, festlokalen och sånt.

    Jag har oxå haft lite stillestånd ett tag, men för några veckor sen kom gasbrännaren fram och jag fick eld i baken och bokade tårtställe, florist och catering i ett svep. Har valt ut vigselring och klänning men inte köpt dem än. Vill också gå ned i vikt innan...och vågar inte beställa det för tidigt, men skulle ju helt klart vara skönt att få det klart

    Var ner på stan igår och köpte lite limegröna dekorationer till borden. Var meningen att vi skulle ha rosa, silver och mocca ( färgen som är på det bredare bandet på provinbjudan i galleriet) men nu blir det grön, silver och mocca istället. Tror det blir shysst!

    Har ni ngn temafärg?
  • monkay

    Ja, det gör vi absolut

    Kram kram och natti

Svar på tråden Skicka inbjudningarna i cellofanpåsar..