• makupala

    Bröllop 2010 nr 6

    då vi själva har en son som kommer att vara 2,5 år när vi gifter oss, kommer vi ha en barn-vänlig fest.. känns bäst för oss så..

  • makupala

    verkligen ingen bra start på din dag.. hoppas resten av din dag blir bättre..


    chenda86 skrev 2009-03-24 10:23:46 följande:
    Jag bara måste berätta om min morgon! Den har vart hemsk!Jo först hade jag glömt att ställa klockan.Sen när det var dags och duscha, jag klev in i duschen så halkade jag.Sen när jag väl kom på benen å började duscha så ringde telefonen, då blev ja svinrädd å höll på att halka igen, men klarade mig. Svarade i tele, det var festvåningen som ville ändra tid för titt. Så det var tur att jag svarade för dom har sökt mig innan. Sen gick jag in i duschen igen å började att skölja av balsam... DÅ går brandlarmshelvetet igång!!! Tror ni inte att jag är på väg att halka då?! Klarar mig då med... springer ut ur duschen... helt nude... (en synd för gudarna) helt panikslagen... Hunden är orolig, den låter ju inte lite den där. Får tag i en stol så att jag kan nå skiten.... Sliter loss den från mojängen den sitter på... den tjuter... Får jag loss batteriet?? NÄÄÄ.... de där larmen tjuter inte lite heller... Till slut får jag av den... då är jag nästan gråtfärdig... FY F*N! Nu sitter jag i soffan å varvar ner... PUH!
  • makupala

    va spännande!! varifrån köpte du klänningen? var det tradera eller ebay? längtar fortfarande efter min klänning som borde dyka upp snart.. har du nån bild på klänningen förresten? många frågor nu.. hihi..


    Humlan66 skrev 2009-03-26 20:16:38 följande:
    ÅH SHIT.. jag har vunnit en auktion på en brudklänning och betalar bara 493 kr MED frakt . VA.. inte klokt MEN nu behöver jag eran hjälp för jag behöver göra lite ändringar- det är såklart en kinaklänning och det är med dragkedja och tubtop. Jag vill ha snörning i ryggen samt halterneck och hur skiver man det ?? Tack på förhand
  • makupala

    försöker få min m2b att delta i planeringen lite.. men det går lite si så där alltså.. han är ju intresserad, men säger att han tycker det är för lång tid kvar för att han ska tycka det är "kul att hålla på".. ibland tycker jag bara det är såå trist.. men o andra sidan får ju jag bestämma det mesta och det känns inte så dumt alla gånger.. hihi..


    FruHögstadius skrev 2009-03-26 18:14:21 följande:
    Vi pratade om bröllopet i helgen och han vill inte planera för att ahn är rädd att vi inte ska ha råd och att jag ska bli ledsen, men han hjälper heller inte till med att spara så. JAg hoppas kunna spara ihop det mesta som jag behöver och sen till hösten måste vi hjälpas åt , annars kommer vi inte kunna bjuda så många, eller bjuda på så mycket mat..
  • makupala

    va spännande!! hur långt har ni kommit i er planering? *nyfiken*


    Ananias skrev 2009-03-26 20:35:06 följande:
    nu har vi bokat kyrka o lokal. 8 maj sker det. min gubbe fick lite panik när ja sa det! ha ha. han är lite rädd för det hela ...att stå i centrum en hel dag osv..det tycker han är jobbigt!
  • makupala

    vi bor i Trosa och kommer att gifta oss här i stads kyrkan..

  • makupala

    min m2b ska ha vanlig kostym med väst under.. köpte hans på ebay.. där fanns det hur mkt som helst att välja på och för en billig penning..


    FruHögstadius skrev 2009-04-05 21:59:57 följande:
    vet ni någon sida där man kan köpa västar till gubben ? , vi funderar på om han ska ha sin kostym som han redan äger, men då skulle vi vilja ha en väst med lite färg i, någon som vet om de finns att köpa på internet? kan man ha väst under vanlig kostym ?
  • makupala

    jag valde bara "men´s clothing" som kategori och sökte sedan på "vest and necktie" så dök det upp massor med fint..


    FruHögstadius skrev 2009-04-07 07:50:08 följande:
    ah , ska kolla, hur brukar det vara med storlekarna på dessa västar?vad ska man söka på? ,. heter de något speciellt ?
  • makupala

    sitter här o filosoferar lite.. känner liksom att jag kommit av mig lite i planerandet.. vet inte riktigt varför.. det har mest bara blivit så.. tror jag skulle behöva lite inspiraion och kanske att sambo engagerade sig mera..

    frågade honom om det häromdagen och han sa att det fortfarande är så lång tid kvar tills det är dag. men att han gärna vill börja hänga med mer i planeringen när det bara är 1 år kvar..

    jobbigt också när vi bestämt att inte säga något till släkt och vänner en på ett tag.. ibland vore det bara så skönt att ha nån i ens närhet att rådfråga om saker..

    skönt att få babbla av sig lite..
    tack för att ni orkar lyssna! Kram på er!

  • makupala

    oj ursäkta alla stavfel.. hihi.. märks direkt att man är trött.. läggdags kanske..

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6