• giz83

    Irriterad över...

    Men jag fattar inte hur folk tänker!!!
    eller vad de tänker med?!
    hur i själva f_n kan man svara på facebook?
    fattar inte folk att det är halva spänningen att man ska få ett samtal från sina nära och kära där de svarar och säger att de kommer eller inte?!

    riktigt fult och elakt gjort!
    jag skulle själv inte ha accepterat ett sånt svar utan skrivit tillbaka att de får ringa eller så räknar man med att personen inte kommer!!

    skulle inte ha accepterat det där!!
    FY VAD ARG JAG BLIR PÅ SÅNT DÄR!!!!

  • giz83
    Kersti82 skrev 2009-03-25 17:21:09 följande:
    Jag hade tyckt att det var himla praktiskt om folk svarade på facebook eller sms.. Det är ju denna tiden vi lever i så det är väl bara att acceptera
    visst kan man sköta mycket av sin kommunikation med att använda sig av facebook eller sms...
    men när det gäller bröllops å vill iaf jag ha det på det gamla sättet! telefon eller snigelpost.
  • giz83
    passionsblomman skrev 2009-03-25 18:20:18 följande:
    [citat]
    Nä det tror jag i ärlighetens namn inte alls att folk fattar! Jag tror inte de tänker ett skit på hur läääänge man jobbat med inbjudningskorten heller eller att alla brudarna sitter som på nålar och räknar timmar efter det att deras inbjudningar skickats ut. Jag tror man blir glad för ett roligt brev istället för en räkning. Kollar när man behöver svara och svarar småningom.Inte är det kanske det mest korrekta sättet att svara via facebook,0och jag skulle inte göra så själv.men att det skulleföranleda svordomar,vrede och "gör om gör rätt-order" från bruden, det tycker jag verkar HELT hysteriskt och en överreaktion som slår det mesta.Elakheter och fula saker man gör innebär helt andra saker i min värld.Uppriktigt sagt.

    jag menar ju så klart inte att man ska vara elak...det slutar bara med att det kommer tillbaka på nått sätt iaf...
    men jag hade blivit så ledsen och arg om jag skrivit på min inbjudan att osa görs till X på tel nr och jag får ett svar på min facebook sida
Svar på tråden Irriterad över...