Inlägg från: Kickis |Visa alla inlägg
  • Kickis

    Oktoberbrudar var är ni?

    Vi gifter oss också 3:e oktober. Trodde nästan vi var ensamma .

    Känns ganska så lugnt än så länge. Har bokat det viktigaste; kyrka, festlokal, smink. Bestämt mig för klänningsmodell men inte beställt - ska dock gå en sväng till imorgon med några tjejkompisar som bara läääängtar efter att få leta, prova, puffa och åhhh:a... Det är ringen som är mitt stora bekymmer - kan inte bestämma mig!

    Var gifter ni er? Hur långt har ni kommit?

  • Kickis

    Vi var först några nätter i Glasgow och bilade sedan ut till en halvö på västkusten där vi bodde på ett ur-romantiskt slott, bytte ringar och drack rökigt whisky. Kan varmt rekomendera Skottland - vackert så det förslår, trevligt folk och mycket gott att dricka.

    Bustroll: Tycker också att ni är super-häftiga som väljer en annorlunda men egen låt. Där har vi inte riktigt bestämt oss.

    Vårt färgtema blir nog brons, rostrött och något mer...


    Boomtown skrev 2009-04-03 10:00:48 följande:
    Bustroll:Va coola är ni då? Ska ni ha starwars som ingångsmusik. HÄFTIGT! Jag skulle vilja ha gudfadern, så kan farsan leda in mig. hehe. Vilka fina tårtor.Kickis:Var i Skottland var ni? Vi ska åka till Edinburgh nästa år på bröllopsresa. Alla tips mottages tacksamt.Jag trodde också att jag var ensam om oktober. Har ni något speciellt färgtema? Jag älskar rosa men det känns inte som det passar eftersom jag vill ta mycket höstbilder ute med oranga löv. Vi ska gifta oss borgligt på Apertins herrgård i Kil. Klänningen är köpt och ringarna är bestämda
  • Kickis

    Bustroll: Ser fram emot att få se er video i samma stil fast med Star Wars-tema, ha, ha, ha.

  • Kickis

    Min sambo skulle äääälska ert bröllop! Svart och döskallar!


    Bustroll skrev 2009-04-03 10:21:07 följande:
    vi kommer att ha svarta löpare med brokadmönster (tror det heter så). färgtemat är tänkt att vara blodrött (riktigt mörkt röd), svart och silverdetaljer. sedan ska vi ha mycket godis som dekortation på borden, ifall man blir lite sugen :)det är väldigt många barn på vårat bröllop så vi kommer ha mycket ballonger och roliga barnsaker, typ döskalleservetter, sådanna där smällarsaker och dyl.
  • Kickis

    Kan se det framför mig :D. Kör - skitkul ju!

  • Kickis

    Tänkte skicka ut våra inbjudningar efter midsommar men innan semestern. Tråkigt om inbjudningar hamnar i stora "post-högen" som lätt blir när man är iväg på semester. Hur tänkter ni andra?


    fjärilen84 skrev 2009-04-07 20:57:16 följande:
    Är det för tidigt att skicka ut inbjudningskorten nu?Vad tycker ni och när har ni tänkt skicka ut era?
  • Kickis

    Hur har ni tänkt med "ytterkläder"? Behöver man kappa över klänningen tror ni? Svårt att veta med vädret så här i förväg, men hur har ni tänkt göra?

    Funderar själv på att ha slöja och någon form av "cape" när jag är ute. Dum fråga kanske men ska man ha slöjan över eller under capen?

  • Kickis

    Min tanke är också pälcape, eller snarare mer boa. Har hittat en jättefin som är sidenfodrad, vit-orange och ganska långhårig om ni förstår hur jag menar. Låter inte klokt nu när jag läser det ha, ha, ha, men den är verkligen fin. Tjurskallig som jag är tänker jag köra på den oavsett väder. Och slöjan utanpå är nog ett bra tips.


    Boomtown skrev 2009-04-20 22:21:10 följande:
    Jag tror att det blir bäst och snyggast att ha slöjan över capen. Jag har köpt en pälscape, vi ska vara ute. men nu har jag nog ångrat mig. Det känns lite overkill att ha pälscape i oktober. Eller vad tror ni?
  • Kickis
    Boomtown skrev 2009-04-23 08:11:57 följande:
    Kickis: Kan du inte lägga ut en bild i galleriet på din boa?
    Ska göra ett försök...
  • Kickis

    Nej, du får inte hoppa av tråden! Du kommer ju vara vår försökskanin som kan komma med massor av kloka råd när vi har vårt kvar


    Boomtown skrev 2009-05-06 19:52:55 följande:
    Fick ett samtal igår...Från herrgården vi skulle vara på. Vi har lyckats att bli dubbelbokade! Jag blir så less. Ändå så har jag hållt kontakten med ägaren hela tiden. Men det är inte första gången det blir så för gästerna där har jag hört. Men vi fick ett annat datum som hade blivit avbokat. 29 augusti. Det blir nog jättefint, högsommar och allt. Fan ta någon om det krånglar till sig igen. Vi har ju inte lika lång tid på oss att spara pengar nu heller. Så nu får jag väl hoppa av tråden. Snyft. Fast jag kommer nog gå in och smygkika lite på er. Det har ju samlats sig så många roliga personer här. Helt plötsligt känner jag mig ganska stressad...
Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?