Inlägg från: Bustroll |Visa alla inlägg
  • Bustroll

    Oktoberbrudar var är ni?

    Jag gifter mig i oktober, den 3 faktiskt :)

  • Bustroll

    Vi ska gifta oss i hasselfors kyrka. Kyrkan och festlokalen är bokade. Klänning är köpt. Vi har bestämt mat men mycket mer än så är det inte.

  • Bustroll
    Boomtown skrev 2009-04-03 10:00:48 följande:
    Bustroll:Va coola är ni då? Ska ni ha starwars som ingångsmusik. HÄFTIGT! Jag skulle vilja ha gudfadern, så kan farsan leda in mig. hehe. Vilka fina tårtor.Kickis:Var i Skottland var ni? Vi ska åka till Edinburgh nästa år på bröllopsresa. Alla tips mottages tacksamt.Jag trodde också att jag var ensam om oktober. Har ni något speciellt färgtema? Jag älskar rosa men det känns inte som det passar eftersom jag vill ta mycket höstbilder ute med oranga löv. Vi ska gifta oss borgligt på Apertins herrgård i Kil. Klänningen är köpt och ringarna är bestämda
    jag kan därimot lova att vi fick sura miner när jag berätta för mamma om vårat musikval :)
    hon tycker vi är galna. men vadå...låten är maffig! orkar inte vara så extremt traditionell. vi kommer att ha små detaljer som lättar upp stämmingen för oss. så kanske det inte är lika nervöst att gå in i kyrkan :)
    t.ex. så kommer min M2B ha döskallemanchettknapar, det gillas inte heller...
  • Bustroll
    Boomtown skrev 2009-04-03 10:05:29 följande:
    www.youtube.com/watchRys.Men vi har bara brorsan på gitarr och det blir ju inte riktigt samma sak, heheInga andra tips? Kanske kan ställa laptoppen på gräsmattan med mina små högtalare. Kanske inte folk skule väl skratta ihjäl sig och barnen skulle börja spela spel på den. Lite dödläge här. Hur gör ni?
    väldigt bra musik. låt din bror testa att spela, den kanske är översaknande bra på gitarr, man vet aldrig. annars så funkar säkert en större musikanläggning. finns säkert ngn släkting som har att låna ut så får ni precis så ni vill ha låten.
  • Bustroll

    vi kommer att ha svarta löpare med brokadmönster (tror det heter så).
    färgtemat är tänkt att vara blodrött (riktigt mörkt röd), svart och silverdetaljer. sedan ska vi ha mycket godis som dekortation på borden, ifall man blir lite sugen :)
    det är väldigt många barn på vårat bröllop så vi kommer ha mycket ballonger och roliga barnsaker, typ döskalleservetter, sådanna där smällarsaker och dyl.

  • Bustroll
    Kickis skrev 2009-04-03 10:20:57 följande:
    Bustroll: Ser fram emot att få se er video i samma stil fast med Star Wars-tema, ha, ha, ha.
    vore lite fränt :)
  • Bustroll

    Får höra med gubben, han har skämtat om att komma in med darthvader mask i kyrkan... han hänger nog på :)

  • Bustroll
    Kickis skrev 2009-04-03 10:31:45 följande:
    Kan se det framför mig :D. Kör - skitkul ju!
    vore skitkul!
    Jag tror min mormor skulle få en hjärtinfarkt dock...hon är så...speciell. hon har läst psykologi nyligen och allt lustigt jag gör beror på trauman i min barndom :) det är så man stroknar ibland...

    vore extremt roligt dock...
  • Bustroll
    skål skrev 2009-04-03 10:35:44 följande:
    Hoppas jag får hänga på här.....Vi gifter oss den 10 oktober. Började planera i augusti. Då kändes det som en evighet men OJ så snabbt tiden går. Än så länge känns det som om läget är under kontroll.
    Tiden bara susar förbi. men ingen idee att stressa upp sig för det. allt löser sig, på något vis.
Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?