Inlägg från: skål |Visa alla inlägg
  • skål

    Oktoberbrudar var är ni?

    Hoppas jag får hänga på här.....Vi gifter oss den 10 oktober.
    Började planera i augusti. Då kändes det som en evighet men OJ så snabbt tiden går. Än så länge känns det som om läget är under kontroll.

  • skål

    Tänk nu sitter man vid datorn igen. Man blir ju beroende av BT.
    Vi har valt hösten för att vi helt enkelt gillar hösten plus att det är sååå många i familjen/släkten som fyller på sommaren. Våren/vintern tänkte vi inte alls på.
    Det som är klart:klänning,skor, ring, frisör, smink, fotograf, solist tror jag, näbbklänningen kom idag - jättefin!!!!, inbjudningskorten har jag börjat med. Temat el. färgvalet är guld, svart och rosa. Kyrkan + festlokalen är bokad.
    Lyssnade på starwars låten innan. Min m2b skulle nog oxå gilla den....

  • skål

    Kul att de blir lite överaskade!!! Tycker det är viktigt att man väljer låtar efter eget tycke och smak. Vi ska ha Gabriellas sång som ing.musik och änglagård som utg.musik. Om vi inte hinner ändra oss, haha.
    Vilken jättevacker klänning du ska ha. Jag har inga bilder i mitt galleri men ska snart fixa det. Jag ska ha en lilly-klänning. Har beställt ett par guldskor från pernillasbrudbutik.se. Ska bli spännande när de kommer.Vad ska du ha för skor? Vilken av alla tårtorna i ditt galleri (bustrollet)lutar det mot? Vi har inte funderat så mycket ang tårtan. Men vi väljer kanske att ha cupcakes i stället. Vet ej. Vad ska ni har för blommor?

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?