Inlägg från: Boomtown |Visa alla inlägg
  • Boomtown

    Oktoberbrudar var är ni?

    När ska ni gifta er? Hur långt har ni kommit? Vi ska gifta oss 3 okt.

  • Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?
  • Boomtown

    Bustroll:

    Va coola är ni då? Ska ni ha starwars som ingångsmusik. HÄFTIGT! Jag skulle vilja ha gudfadern, så kan farsan leda in mig. hehe. Vilka fina tårtor.

    Kickis:

    Var i Skottland var ni? Vi ska åka till Edinburgh nästa år på bröllopsresa. Alla tips mottages tacksamt.

    Jag trodde också att jag var ensam om oktober. Har ni något speciellt färgtema? Jag älskar rosa men det känns inte som det passar eftersom jag vill ta mycket höstbilder ute med oranga löv. Vi ska gifta oss borgligt på Apertins herrgård i Kil. Klänningen är köpt och ringarna är bestämda

  • Boomtown

    Vi har bestämt meny och fotograf också. Nu börjar jag fundera på att boka vigselförättare. Kul att vi är fler med samma datum.

  • Boomtown





    Rys.

    Men vi har bara brorsan på gitarr och det blir ju inte riktigt samma sak, hehe

    Inga andra tips? Kanske kan ställa laptoppen på gräsmattan med mina små högtalare. Kanske inte folk skule väl skratta ihjäl sig och barnen skulle börja spela spel på den. Lite dödläge här. Hur gör ni?

  • Boomtown

    Bustroll:

    Visst är det irriterande med morsor som måste hålla allt traditionellt. Hon skrek rakt ut när jag sa att jag inte ville ha bordsplacering och att jag ville ha lekar på festen. Klänningen är intevad hon har tänkt sig heller. Musiken har jag inte yppat om. Vill ha något häftigt så folk vaknar till. Ditt bröllop skulle jag minnas för evigt, med ett leende på läpparna. Vad har ni mer för udda detaljer? Inspirera mig

  • Boomtown

    Ja nu kommer du inte undan med en Starwarsvideo. Ska du vara Leila på bröllopsnatten?? Vi passar nog som Shrek.

    Brons till buketten har jag också varit inne på nu

  • Boomtown

    Skål:

    Välkommen till tråden. Du får gärna berätta lite mer. Färgtema, hur ni har tänkt att lägga upp det och allt.

    Allihop!

    Varför valde ni oktober? Är det ett speciellt datum eller älskar ni bara hösten? Vi älskar hösten och färgerna. Och så är det lite svalare. Och lättare att boka och planera saker.

    Bustroll:

    Det kan nog bli en häftig diagnos på er!! Vilken mormor du har. Den diagnosen kanske vi kan utveckla här

  • Boomtown

    Oj, jag har inte ens funderat på när vi ska skicka ut inbjudningarna. Men månaderna rusar iväg. Jag kanske får ta tag i att ringa och boka en borglig vigselförättare idag. jag är så nervös. Slå upp telefonskräck i en ordbok så hittar ni en bild på mig där

  • Boomtown

    Nu har jag äntligen fått tag i en vigselförättare. Dom hade väl gått hem tidigare i torsdags. Så pirrigt att ha sånt hängande över sig. Så nu är det bokat. Hon tyckte att jag var jäääättetidigt ute. Men vad gör man då när man har bokat ett jättepoppis ställe som det inte bara går att ändra på. Och så känns det så himla skönt att pricka av sådana här viktiga saker.

    Så nästa punkt blir väl inbjudningskort. Vad vill ni ha för några? Har ni några bilder? Frimärken har jag inte tänkt på. Är det mycket dyrare att specialbeställa eller?

  • Boomtown

    Jag tror att det blir bäst och snyggast att ha slöjan över capen. Jag har köpt en pälscape, vi ska vara ute. men nu har jag nog ångrat mig. Det känns lite overkill att ha pälscape i oktober. Eller vad tror ni?

  • Boomtown

    Då kanske jag inte är helt ute och cyklar med tankarna om min pälscape då. jag är väldigt frusen.

    Kickis: Kan du inte lägga ut en bild i galleriet på din boa?

  • Boomtown
    Idamaria skrev 2009-04-27 20:40:54 följande:
    Hej alla oktoberbrudar!Vi ska gifta oss den 3 oktober och har lite smått börjat fundera på vilken typ av brudbukett jag vill ha, något tips på blommor som funkar och är säsong för just under sep/okt???Vilka färger ska ni ha??//Mimmi
    Hej!

    Jag har också funderat massor på blommor. Fast de jag har fastnat för är det inte säsong för. Och så är jag helsåld på rosa och det passar kanske inte jättebra om man vill att det ska matcha med utebilder med massor av orange löv. Men någon nyans kanske passar. Fresia tror jag fanns på hösten. Och rosor så klart.

    Vad ska ni ha för skor på er? vi ska ju förhoppningsvis vara ute så då funkar det ju inte så bra att strutta omkring och göra lufthål i den våta gräsmattan i ett par högklackade vita tygskor. Några tips någon? Fast högklackad vll jag ha, men jag får nog skippa tyg.
  • Boomtown

    Fick ett samtal igår...
    Från herrgården vi skulle vara på. Vi har lyckats att bli dubbelbokade! Jag blir så less. Ändå så har jag hållt kontakten med ägaren hela tiden. Men det är inte första gången det blir så för gästerna där har jag hört. Men vi fick ett annat datum som hade blivit avbokat. 29 augusti. Det blir nog jättefint, högsommar och allt. Fan ta någon om det krånglar till sig igen. Vi har ju inte lika lång tid på oss att spara pengar nu heller. Så nu får jag väl hoppa av tråden. Snyft. Fast jag kommer nog gå in och smygkika lite på er. Det har ju samlats sig så många roliga personer här.

    Helt plötsligt känner jag mig ganska stressad...

  • Boomtown

    Då hänger jag kvar hos er
    Ja det var tur att inbjudningskorten inte var färdiga för då hade jag kastat pengarna i sjön. Men jag fick en hel del gjort igår faktist. Man får ju tummen ur nu. Fotograf bokad, ett prov på inbjudningskort beställt och frisör bokad. Föressten, där jag ska beställa mina kort:
    www.spira-kortdesign.se/
    Där höjer dom priserna den 1 juni tror jag det var. Kan vara bra att veta. Och så tyckte jag att dom hade vettiga priser. Jag kan stanna kvar och tipsa lite om ni vill. Eftersom min dag blir före er. För vi kommer inte att hoppa av, vi får ta det som det kommer.

    m2b tråden låtr det som om jag får gå igenom

  • Boomtown

    Lite stressad får du nog bli. Man ska inte riktigt lita på deras korta leveranstider. Jag har stött på mer än en brud som inte har fått klänningen klar i tid. Så börja att bestämma dig nu. Du hade jättefina klänningar i galleriet. Jag hoppas att vi får se bilder på den färdiga och att du håller oss uppdaterade

  • Boomtown

    grattis till klänningen får man väl säga. Kul. hoppas att vi får se lite bilder

  • Boomtown
    MTTM skrev 2009-05-08 21:45:56 följande:
    Som sagt tidigare: häng kvar i tråden! Försök se det från den ljusa sidan: de rosa färgerna du pratat om tidigare kommer ju att bli perfekta när det fortf är högsommar! Hur ser provet på inbjudningskort ut, förresten? *nyfiken* Och ni andra - hur långt har ni kommit med ev inbjudningskort? Köper, gör själv... osv...??
    Det känns fint att vara kvar i tråden Man har ju fått lite gemenskap här nu. Kul att ni vill ha mig kvar. Ja mitt färgtema blir ju klockrent med min dröm om rosa, så det ordnar sig ju verkligen.

    Var köpte ni kostym? På någon känd kedja? Vi funderar på Kapahl eller Dressman. Alla andra, tipsa gärna.

    Jag har beställt det här kortet fast i vitt med grått mönster på. Hoppas länken funkar.
    www.spira-kortdesign.se/broellopskort/inbjudningskort/hand_inbj_klass.html

    Svart snirklig text inuti. Jag hoppas att jag får ett prov snart. Jag tänkte att rosa, vitt och silver (grått) får bli temat. Lite basfärger med så. Det blir väl bra? Restaurangen kommer att ha vita linnedukar och silverljustakar.

    Igår fick jag tag i en näbbklänning från Lindex till min snart 9-åriga tös. 229 kr och rabatt på det. Det kan inte bli billigare. Den var jättefin, jag är så nöjd. Så om ni vill hålla ner kostnaderna så passa på att kolla in examenskläderna nu. Det fanns mycket att välja på. Jag kan försöka ta en bild och lägga i galleriet senare
  • Boomtown
    MTTM skrev 2009-05-09 18:54:03 följande:
    Vilket jättesnyggt inbjudningskort! Verkligen superfint! Vi köpte kostym till m2b på vingåker factory outlet - kan verkligen rekommendera en resa dit om man ska ha en kvalitetskostym till ett bra pris! Vi hade kollat på Dressmann, Brothers m fl innan, men inte hittat någon riktigt bra. Nu fick vi tag i en jättesnygg Tiger-kostym som satt perfekt för 2600 (mot normalpris drygt 4000 för det märket), så vi är jättenöjda. Köpte dessutom skor där! Har ni vägarna åt det hållet så är Vingåker helt klart värt ett besök. De hade ett oerhört stort sortiment av kostymer, så de flesta killar lär hitta något + att man fick mycket kunnig hjälp!
    Jag måste bara få fråga, har de kostymer till större killar i Vingåker? Typ Xl-XXL?

    Kul att du gillade inbjudningskortet. Så fort jag får hem det jag ska ha nästa vecka så ska jag ta kort på det så ni får se det i rätt färger. Alltid kul med smakråd.
  • Boomtown

    Min är i mitt galleri. inte värdens bästa bilder dock

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?