Inlägg från: Rodenröd |Visa alla inlägg
  • Rodenröd

    Oktoberbrudar var är ni?

    Hej!!

    Vi gifter oss oxå i oktober, 10:e! Har skummet igenom det ni tidigare skrivit.... Spännande!!

    Vi har redan skickat vår inbjudingskort, gjorde det före jul. Vi ville att ALLA skulle få veta att vi skulle gifta oss via inbjudan..... Det var så vi ville ha det!

    Vill gärna hänga på och diskutera.

    Mitt stora problem just nu är färger...
    Tycker det är jätte svårt, vi har valt höstfärger som tema men jag tycker det är så svårt vilkan man kan blanda....
    Kan gärna tänka mig callor i min bukett,men sen är frågan om man ska ha de med i dukningen. Och vilken färg är det då på dom.....Hmmmm

  • Rodenröd
    Kickis skrev 2009-05-19 22:26:08 följande:
    Funderar själv på "höstfärger", mer exakt rostrött, beige (linne) och guld. Vad tror ni om det? Svårt att hitta papper i rätt färg till inbjudningarna bara. Vart har ni köpt era? Min bukett kommer få lite fler färger. Vill ha den ganska stor och inte så "stel". Mamma är florist så det fixar hon =)Guldet får komma igen i ett band runt buketten och i tärnornas klänningar. Nån mer än jag som har svårt att tänka "höst" nu när det är så himla ljust, grönt och blommande ute? Vet att jag kommer tycka det är jättemysigt när det blir höst men just nu har jag lite svårt att få till den känslan.
    [citat]Vi hade också tänkt använda oss av höst färger. Jag har börjat fila på inbjudningskorten och de är vaniljfärgade med en vinröd rand och sedan ett pressat höstlöv.
    Ja det är jätte svårt att tänka hur det kommer se ut... Jag skulle gärna provduka, men det är ju inte så lätt när man inte har löven att tillgå.............

    Jag har nog bestämt att jag kör på en bordsdekoration. Som INTE utgår från brudbuketten, för jag tycker det blir jätte svårt med färgerna.
  • Rodenröd

    Musik....

    Har precis pratat med killen som ska ha hand om musiken i kyrkan.

    Vi har inte exakt bestämt oss men vi skulle vilja ha Nu är tid att leva med Åsa Jinder till ingång eller innan vi går in (Tror jag läst hos nån av er att ni ska ha det...)

    Sen ska vi ha solosång, Om du tvekar med sarek...

    Som utgång tror vi att vi ska ha Änglagård...

  • Rodenröd

    Vet någon hur lång tid det tar efter bröllopet innan man kan fixa nytt pass??

    Vi ska åka i november... Måste ju hinna innan....

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?