Inlägg från: Hjartafró |Visa alla inlägg
  • Hjartafró

    Oktoberbrudar var är ni?

    Rodenröd skrev 2009-05-17 21:42:13 följande:
    Hej!!Vi gifter oss oxå i oktober, 10:e! Har skummet igenom det ni tidigare skrivit.... Spännande!!Vi har redan skickat vår inbjudingskort, gjorde det före jul. Vi ville att ALLA skulle få veta att vi skulle gifta oss via inbjudan..... Det var så vi ville ha det!Vill gärna hänga på och diskutera.Mitt stora problem just nu är färger...Tycker det är jätte svårt, vi har valt höstfärger som tema men jag tycker det är så svårt vilkan man kan blanda....Kan gärna tänka mig callor i min bukett,men sen är frågan om man ska ha de med i dukningen. Och vilken färg är det då på dom.....Hmmmm
    Vi ska också gifta oss den 10 oktober, förlovade oss i april och har nyss inlett planeringen. :)
  • Hjartafró
    ToastmasterMarie skrev 2009-05-16 07:34:03 följande:
    Håller på att finslipa gästlistan. Tufft vem ska man bjuda och vilka ska man låta bli. Jag har tagit bort några kusiner som vi aldrig täffar medan andra kommer bli bjudna. Hur har ni gjort? Man blir lätt många vi är upp i 90 personer nu och vill nog inte att vi ska bli fler. Min föräldrar har tillsammans 9 syskon så det är massor av kusiner. Har ni bjudit prästen/vigselförättaren?
    Vi kommer att bjuda våra familjer (mamma, pappa, syskon) och utöver den enbart vänner. Tror gästlistan hamnar på 70-80 personer. Och ja, vi kommer att bjuda prästen då han är är min blivande mans far.
  • Hjartafró

    Vi kommer ha turkos och orange/klementin som färger. :)

  • Hjartafró
    Snoddasen skrev 2009-05-21 23:08:41 följande:
    Vi gifter oss också den 10:e oktober!Hur stor budget har ni?Vi tyckte vi hade en stor budget, men ack vad vi bedrog oss...det är ju verkligen dyrt att gifta sig..
    Vi siktar mot 70-80 000 kr, men det kan nog bli svårt. Vi bjuder 80 gäster och har festen på Söder i Sthlm.
  • Hjartafró
    Cisslan skrev 2009-05-26 17:39:01 följande:
    I söndags skickade vi våra inbjudningskort och idag ska de ha kommit fram! Det är så spännande att det äntligen har börjat rulla igång nu!Hur går det med era kort?
    Vi har inte börjat än, och jag känna mig ganska stressad eftersom jag inser att det kommer att ta galet mycket tid innan vi är nöjda med typsnitt, illustrationer, färger och tryck. Och sedan lyckats få iväg inbjudningarna.

    Ibland önskar jag nästan att jag kunde nöja mig med nått i stil med Calligraphen...
  • Hjartafró
    fjärilen84 skrev 2009-06-03 10:49:23 följande:
    4 månader kvar :)
    Uj, nu blev jag lite stressad. Tur att jag bokat fotograf och sambon bokat hotell för bröllopsnatten idag!
  • Hjartafró
    Mamli skrev 2009-06-08 11:28:25 följande:
    vi skulle gifta oss 10oktober men räknat ut att jag ska ha mens den veckan Hur tror ni vädret är i oktober november?vad ska ni ha för kläder på er?om de är kallare och allt..
    Ställer du in bröllopet för att du beräknar mens då, eller fattade jag det helt fel?

    Vi kommer gifta oss just det datumet och "planerar" för regn, men hoppas på sol. De senaste åren har det varit fint och inte allt för kallt den helgen.
  • Hjartafró

    Äntligen har jag tagit tag i vår bröllopssida - www.gervide.se/. När den är klart går jag på inbjudningskorten, huga.. så svårt!

  • Hjartafró
    HelenaOlivia skrev 2009-06-23 21:11:31 följande:
    har ni alla hittat skor till bröllopet eller tänker ni spana runt nu i sommar efter några??Jag har själv inte hittat några ännu, hitta ett par superfina men de var försmå, snyft. Har 41 så inte så lätt att hitta fina som passar.
    Har varken skor, underkläder eller klänning än, hittar verkligen inte alls det jag är ute efter. Men men, det löser sig nog.

    Har dessutom inte fixat inbjudningar än, men målet är att få ut dem innan juli. Sen får vi se hur det går med deadlinen.
  • Hjartafró
    fjärilen84 skrev 2009-06-21 22:05:42 följande:
    Jag har börjat att kolla på vigselring..Vad tycker ni om den här www.algonet.se/~diamant-/07/he/he_9050_41.jpg , hittade den i en affär, där de har 30% rabatt på alla lagervarer.Men kan inte bestämma mig.. tycker kanske det är för mycket.Har en slät ring i samma storlek, och stil i Rödguld..Vigselringen vill jag ha i vitguld.Vad tror ni? Har ni köpt ringar? visa gärna bilder. Loveletters är också fina www.engelbertstockholm.com/news/ , nog lite för dyra för oss bara :( , dessutom måste de vara rätt så breda.
    Har inte köpt ring heller. Hm, är jag ute i galet sen tid? Alla verkar redan fixat det mesta känns det som.

    Jag har kollat på en ring och fick höra att det skulle ta max två veckor att få fram den. Så där kände jag att det kan vänta till auhgusti, typ.
  • Hjartafró
    MTTM skrev 2009-06-21 20:39:46 följande:
    Roligt med en egen hemsida! Kommer nog kika in igen och spana lit... Såg att du inte heller hittat klänning än - lite skönt att det finns fler som fortf letar....
    Har jag kommit så långt att jag ska träffa en sömmerska senare idag. Om det inte visar sig bli aaaallldeles för dyrt så syr jag nog upp klänningen hos henne i augusti/september.
  • Hjartafró
    ToastmasterMarie skrev 2009-06-21 22:38:07 följande:
    hade nästan bestämt mig för ring, ligger bild i galleri men börjar tveka. Vi har handlat via nätet men ska nog åka och prova olika kombinationer med förlovningsringen innan jag bestämmer mig. Börjar semester om en vecka så har lite mer tid på vardagar då att kolla runt när affärena är öppna. Vigselringen du tittat på var jätte fin, och passar bra om du har en helt slät förlovningsring. För mig skulle jag tyckt den var lite för mycket med den större stenen.ringarna på den nedersta länken var verkligen unika, lite svårt att se på vissa blider bara. Alla var ju inte jättedyra, beror på vilken prisklass ni tänkt er.
    Jag funderar en begagnad ring på Kaplans auktioner eller den här: www.nordstansguld.se/fprw/shop/R0006-1_big.jpg helalliansringen.

    Är det galet med helallians förresten (om fingrarna blir tjockare om några år eller så alltså)?
Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?