Inlägg från: Snoddasen |Visa alla inlägg
  • Snoddasen

    Oktoberbrudar var är ni?

    Vi gifter oss också den 10:e oktober!
    Hur stor budget har ni?

    Vi tyckte vi hade en stor budget, men ack vad vi bedrog oss...det är ju verkligen dyrt att gifta sig..

  • Snoddasen

    Vi satte 65.000:- först men den ökar och ökar hela tiden...men man gifter sig ju bara en gång i livet!Vår största post är ringarna, 20.000:- sen alla de här småkostanderna blir ju också stora summor.Inbjudningskort, festprogram och vigselprogram kostade 4400:-.
    Men det är värt varenda krona, det är ju så kul att planera!


    Cisslan skrev 2009-05-22 09:25:58 följande:
    Ja, det är inte gratis direkt. Vi satte en budget på 100 000:- och sedan räknade vi vad vi trodde allt skulle kosta. Nu ligger vi på 97 000 så det är ganska nära. Det enda vi inte vet priset på ännu är blommorna och det kan dra iväg mycket... Det är väldigt mycket pengar att lägga på en dag, men det får det vara värt. Vi får vårt dröm bröllop så vi är nöjda!Vi gifter oss också den 10 oktober och våra färger är lila och silver. Det blev väldigt snygga inbjudningskort tycker vi själva iaf. Vi köpte lila kort och alla detaljer på framsida är i silver. Vi ska skicka ut dem nästa vecka... så spännande!
  • Snoddasen

    Tack så mycket!Det känns underbart att få gifta sig på "riktigt" =).

    Vi ska ha ca 30 gäster och vår budget ligger för närvarande på 73.000 kr.Hur gör ni för att pengarna ska räcka? Men så mycket gäster?Jag beundrar er tjejer!


    ToastmasterMarie skrev 2009-05-23 11:46:52 följande:
    Välkomna!Grattis till er att ni nu får gifta er. Roligt att läsa om er frieri det verkade mysigt.Vi kommer kommer bjuda mellan 100-110 perosner och räknar med ca. 90 gäster. Budgett 75.000 kr hittentills håller vi den men räknar med att maten blir den stora utgiften för oss.
  • Snoddasen

    Det finns tabletter som man kan ta för att skjuta upp mensen 1 vecka.Jag har inte ens tänkt tanken, knappt iaf.

    Hjartafró:Vi hoppas också på sol den dagen!Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Snoddasen

    Vi ska beställa engelberts new wave. 2 ringar var, en i rött guld och en i vitt guld.Sammanlagt för ringarna så betalar vi ca 20.000 rätt så saftigt men vi har resonerat som så att det är ringarna som vi ska ha resten av livet.Och vi fastnade för ringarna vid första ögonkastet...åhh så snygga dom är!

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?