Inlägg från: Arwent |Visa alla inlägg
  • Arwent

    Oktoberbrudar var är ni?

    Jag tror jag hänger på här.

    Jag känner mig lite stressad. Vi har bara bestämt att vi ska gifta oss i oktober. Mer än så har vi inte färdigt. Inte ens datum. Vi var först inne på den 10:e men det visade sig att det är mina föräldrars bröllopsdag så det går inte. Nu velar vi mellan den 3 och 17:e. Min m2b kan bara inte bestämma sig! Jag börjar bli nervös!

    Vi ska gifta oss borgeligt själva med våra barn och två vittnen. Efteråt ska vi ha bröllopsfest dit alla våra nära och kära ska bli bjudna. Undrar bara vart vi ska ha vår vigsel och hur skiver man en sån inbjudan? Det är så himla mycket att fundera på.

    Hoppas ni kan hjälpa mig stilla mina nerver lite

  • Arwent
    ToastmasterMarie skrev 2009-06-03 19:26:52 följande:
    Det skulle väl vara jätte roligt att ha samma datum som dina föräldrar speciellt om de fortfarande är gifta och lever lyckliga tillsammans. Vi spanade själv lite på datumet mina föräldrar gifte sig men det var flera år innan de inföll en lördag.
    Vad roligt att du tycker det! Och, ja de är fortfarande gifta och lyckliga tillsammans.
    Vi vill nog egentligen gifta oss den 10:e men vi var osäkra på om vi skulle ångra att vi inte får vår "egen" bröllopsdag. Därför är det roligt att höra vad andra tycker.
  • Arwent
    MTTM skrev 2009-06-04 17:26:24 följande:
    Jag tycker också att det bara låter mysigt att gifta sig samma dag som föräldrarna! Det blir ju er "egen" bröllopsdag ändå! Mina föräldrar gifte sig också i oktoberoch de är också fortfarande gifta och lyckliga, så förhoppningsvis bringar oktober tur!
    Ja oktober bringar nog tur!
    Tack för ditt svar.
  • Arwent
    Kickis skrev 2009-06-05 12:54:53 följande:
    Så, nu finns bilden på "boan" i mitt galleri. Tänkte inte ha något mer ytterplagg än den. Så mycket ska jag ju inte vara ute. brollopstorget.se/hem/kickis/galleri.php
    Åh, den var skitsnygg! Precis en sån som jag letar efter. Var har du hittat den?
  • Arwent

    Jag får tyvärr lämna er tjejer. Jag har bytt från oktober till september. Men jag tittar nog in till er ibland ändå...

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?