Inlägg från: fru okt |Visa alla inlägg
  • fru okt

    Oktoberbrudar var är ni?

    Hejsan! Kanske jag oxå passar in här nu? Bokade kyrka och festlokal i måndags, 17 oktober blir vi man och fru. De flesta här inne verkar ha kommit långt i sin planering, men jag har som mål att styra upp det mesta inom juli månad. Får väl börja söka klänning snart oxå, spännande

  • fru okt
    Bustroll skrev 2009-07-01 21:58:28 följande:
    Oj, är det bara jag som är tidigt ute... kanske är kontrollfreak
    Säkert flera som oxå är tidigt ute. Att vi är såhär sent ute som vi verkligen är beror helt på min m2b, har har velat fram och tillbaka (han är nog en sann tidsoptimist som inte förstår hur mycket planering som krävs för ett bröllop )

    Nåja, känner mig ännu rätt lugn. Ska försöka boka band imorgon (vet vem vi vill ha men de brukar vara rätt uppbokade), men har ställt in mig på cd spelaren ifall det blir svårt att få tag i ett band. (man måste nog räkna med att inte få allt precis på pricken då man börjar planera 3 månader på förhand)

    Men tror nog vi kommer att få ihop till ett sådant bröllop vi vill ha Tur att oktober inte är högsäsong för bröllop, men det är det som är lite charmen med att gifta sig på hösten. Hösten är annars så mörk och trist tror de flesta lägtar efter att få komma på fest! Varför har ni andra valt oktober som månad att gifta er?
  • fru okt

    Jippie! Nu har jag lyckats boka "band" till vår fest! Fick dem jag alltid drömmt om, snacka om att allt går i lås. 17 oktober verkar verkligen vara vår dag!

    Verkar dock som om bröllopsbudgeten lätt blir högre än man tänkt. Men och andra sidan så visste vi nog att det blir att kosta en hel del eftersom vi befinner oss utomlands p.g.a. sambons jobb och kommer åka hem under 3 veckor i sommar och sen 1 vecka innan bröllopet. Så vi hinner inte fixa så mycket själva och då får man ju snällt betala det som allt kostar. Hoppas jag hittar en vacker och BILLIG klänning (hoppas kan man ju alltid)

    Tojk, låter som ni har allt under kontroll. Började oxå fundera på inbjudningarna nu då vi fått allt spikat. Hoppas få ut dem inom denna månad.

    Skit, nu börjar det verkligen kännas som på riktigt, då man har allt (nästan) bokat

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?