Inlägg från: ToastmasterMarie |Visa alla inlägg
  • ToastmasterMarie

    Oktoberbrudar var är ni?

    MTTM skrev 2009-06-02 17:17:38 följande:
    Äntligen har jag också lagt ut en bild på våra "nästan klara" inbjudningskort!
    De blev ju jätte finna. Vi är snart också klara med våra, är en del pyssel att klippa och klistra. Men ska inte skicka dem på minst en månad ännu.
  • ToastmasterMarie
    Bustroll skrev 2009-06-03 18:09:42 följande:
    Vi kommer ha svarta stenar med namn skrivet med silverpenna på, enkelt och bra
    Vad fint det lätt. Vi funderar på att skriva på löv som är klistrade på festprogrammet, men blir nog vanliga placeringskort
  • ToastmasterMarie
    4ever2 skrev 2009-06-02 23:05:18 följande:
    Vet inte om ni redan diskuterat detta innnan men ska ni ha någon form av ytterkläder, sjal eller liknande? Funderar på om man behöver det?
    Jag har funderat på det men inte bestämt mig. Brukar vara ganska frusen av mig. Tror i alla fall vi ska inhandla paraply om det skulle regna.
  • ToastmasterMarie
    Arwent skrev 2009-06-03 11:01:55 följande:
    Vi har bara bestämt att vi ska gifta oss i oktober. Mer än så har vi inte färdigt. Inte ens datum. Vi var först inne på den 10:e men det visade sig att det är mina föräldrars bröllopsdag så det går inte. Nu velar vi mellan den 3 och 17:e. Min m2b kan bara inte bestämma sig!
    Det skulle väl vara jätte roligt att ha samma datum som dina föräldrar speciellt om de fortfarande är gifta och lever lyckliga tillsammans. Vi spanade själv lite på datumet mina föräldrar gifte sig men det var flera år innan de inföll en lördag.
  • ToastmasterMarie
    Kickis skrev 2009-06-05 18:26:34 följande:
    Det är faktiskt två "boor"(?) som jag fyndat på Vila. Har sedan sytt ihop dem och köpt en brosch för att piffa till det lite. Kul att du tyckte om den.
    Fantastisk booa, helt underbar. Roligt att du gjort den själv.
  • ToastmasterMarie

    I går gjorde bror min bröllopstårter till andra som liknade den vi ska ha. Han mmsa bilder som jag nu lagt i i vårt galleri. Lite suddiga bilder tyvärr. Vi velar lite mellan att klä in den i mörk choklad eller vit. Älskar mörk choklad och det är mer vi men vit är kanske bättre till bröllop.

  • ToastmasterMarie

    Jag har inte heler tänkt på mens eller inte, får bli ett senare problem. Men har hört någon som tagit piller för att skjuta upp så det löser sig säkert.

    Steg för steg går det framåt. I dag har jag bokat fotograf, väntar samtal från catering i morgon.

    Snart är det dax att skicka in hindersprövningen så det närmar sig.

  • ToastmasterMarie

    hade nästan bestämt mig för ring, ligger bild i galleri men börjar tveka. Vi har handlat via nätet men ska nog åka och prova olika kombinationer med förlovningsringen innan jag bestämmer mig. Börjar semester om en vecka så har lite mer tid på vardagar då att kolla runt när affärena är öppna.

    Vigselringen du tittat på var jätte fin, och passar bra om du har en helt slät förlovningsring. För mig skulle jag tyckt den var lite för mycket med den större stenen.

    ringarna på den nedersta länken var verkligen unika, lite svårt att se på vissa blider bara. Alla var ju inte jättedyra, beror på vilken prisklass ni tänkt er.

  • ToastmasterMarie

    Inga skor ännu här iheller. Hitta ett par jätte snygga men fanns endast i ljus begie och tvekade och nu är de slut. Har om jag inte hittar några ett par vita som simrar lite i silver som jag har endast använt en gång.

    Ska också spanna under semestern. Har tittat på nätet men vet inte om jag vågar beställa. Brukar ligga mellan 39-40.

  • ToastmasterMarie

    Blev helt nervös i dag fick brev från skatteverket.
    Skit tänkte jag nu är det något fel på restskatten och vi får inte tillbaka så mycket som tänkt (är företagare så får inte åter förrän i december).

    Men det var bara intyg för hindersprövingen som kom och vigselbeviset som prästen sedan ska skriva på.
    De var snabba vi posta ansöka i söndags.

    Vi blev godkända :)

  • ToastmasterMarie

    Oj oj fick brev på posten idag. Skorna jag efter många om och men besluta att testa beställa via nätet har kommit. Kan hämta dem i morgon. Väntar med spänning om de passar.


    HelenaOlivia skrev 2009-06-30 23:11:31 följande:
    ja skor på rean vore inte helt fel:) Vi får hålla tummarna och vara ute och spana efter fina skor, jag kan ju oxå tänka mig ett par lila skor.
  • ToastmasterMarie

    Välkommen hit, det är nog ingen fara med tidsplanen

    Då jag hittade hit för tre månader sedan så kände jag också att jag var långt efter men för mig gick det ganska fort att boka lokal, kläning, kyrka, tårta, förfrågan till cateringfirma, inbjudningskort och band ca. 1 månad, så känner man att man är med på banan.

    fru okt skrev 2009-06-30 23:22:03 följande:


    Hejsan! Kanske jag oxå passar in här nu? Bokade kyrka och festlokal i måndags, 17 oktober blir vi man och fru.
  • ToastmasterMarie

    Varför oktober

    Jag har nog tänkt att om jag gifter mig så vill jag gärna ha ett höstbröllop med alla de underbara färgerna. Ibland har jag funderat även på tidig vår maj men har alltid varit mer för de lite mörkare färgerna som hör mer hösten till röd grön rost brun mfl. sommaren har aldrig varit en dröm för mig då jag tycker det är väldigt varm och tycker kanske mest synd om herrarna i kostym.

    Då min m2b friade så ville han gifta sig inom ett år. Han hade egentligen tänkt ett vårbröllop typ maj men eftersom han friade den 3/4 och ville gifta sig inom ett år och jag tyckte det blev lite väl stressigt med maj i år så blev det höst. Vi valde oktober eftersom det är då löven går över i färgprakt och man kan använda massor av materiall från naturen att dekorera med. Hoppas på vackert väder så man kan fotograferas utomhus, blir helt underbara bilder med höstfärgerna.

  • ToastmasterMarie

    Bli inte stressad, du har ju hunnit med en hel del ju.

    Vissa av sakerna du har klar har jag inte ens börjat på.

    Alla planerar olika, och det där med kläning är bara att ta tag i. Åka och prova lite olika modeler hjälper, kolla runt lite i tidningar och på nätet. Besluta om du vill hyra/köpa. Beställa via nätet eller i butik.

    Jag hade inte en anning vad jag ville ha för modell, färg mm.

    Men då jag kom in i affären plocka expediten fram tre olika modeler som hon trodde passa mig och rekommenderade en efter vi talat vid en stund.

    Jag provade denna och det var helt rätt. Känner att jag hade jätte tur då hittade rätt direkt.


    Tojk skrev 2009-07-01 20:01:31 följande:
    Är också oktoberbrud.. shit vad långt ni har kommit!! Jag kanske borde känna mig stressad..? Knappt jag orkar tänka på klänning just nu.. haha :D
  • ToastmasterMarie
    CiaLovesAndreas skrev 2009-07-03 15:33:29 följande:
    Hej tjejer! Pratade med frisören om min längtan och han tyckte att vi skulle slå till i höst! Vad tror ni om det? Skulle man klara av all planering och sånt på en relativt kort tid?Bara för han sa så blev jag riktigt sugen, dock har inte sambon gett klartecken än. Han tycker jag är crazy
    Planeringen tror jag inte blir några problem gasen i botten bara. Men fördel om du får med sambon på banan först. Eftersom det snart 3 månader kvar till oktober så behöver du även lite draghjälp i planeringen av honom troligtvis. Lycka till
  • ToastmasterMarie

    Jag blev helt knäpp flera gånger skulle jag hämtat skorna men precis då har det dykt upp gäster och jag har inte kunnat bege mig av eftersom det ännu inte är offentligt att vi gifter oss.

    Idag hämtade jag dem och de satt som en smäck och var till och med sköna, har gått en timme här hemma nu och inget skavsår än. Helt otroligt trodde jag aldrig. :) Bild finns nu i mitt galleri.


    HelenaOlivia skrev 2009-07-01 21:15:51 följande:
    Åh vad spännande!!! Du får berätta imorgon hur de passade. Nyfiken!
  • ToastmasterMarie

    www.brandos.se/


    MTTM skrev 2009-07-04 16:04:19 följande:
    Jättesnygga skor! Jag orkade inte läsa tillbaka i tråden *lat*, men jag har för mig att du köpte dem på Internet? Får man fråga vilken sajt?
Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?