Inlägg från: Kickis |Visa alla inlägg
  • Kickis

    Oktoberbrudar var är ni?

    Hur långt har ni kommit med klänningen? Jag har inte beställt än (blir från Kina) men varit på stan coh provat lite olika modeller. Läste precis en tråd om klänningar och fick för mig att jag är sent ute... Kan det vara så? Bör jag känna mig stressad?

  • Kickis

    Vet ju vad jag vill ha, typ, men inte hittat den perfekt. Blir en sista runda i provhyttarna med tärnan imorgon. Nån här som beställt från Kina? Funderar på hur besvärligt det är att göra ändringar på någon av de klänningar de visar i galleriet. Senaste klänningen jag lagt in i galleriet är perfekt... om axelbanden var lite bredare, släpet lite längre och inte en "puff" över stjärten samt en v-ringad rygg... Förstår ni vilken jobbig kund de kommer tycka att jag är! Hur hittade ni drömklänningen?

  • Kickis

    Blev inte mycket bättre av att prova klänningar igen i lördags. En ny favorit har seglat upp men jag kan bara inte bestämma mig! Antigen blir det en blandning av de två jag har i galleriet eller den här... fashionbride.files.wordpress.com/2008/11/sevilla_b1.jpg
    ...fast längre släp och smalare över höfterna. Är lång och ganska smal så sjöjungfrumodellen känns smickrande och det enda jag är helt säker på att jag vill ha... suck. Tankar någon?

  • Kickis

    Nej det där blev inlägg i helt fel tråd. Ledsen för det! Raggar så många åsikter jag kan . Har två tärnor som dessutom tycker om en klänning var...

  • Kickis

    Har "snickrat" lite på en prototyp idag. Blev inte så bra som jag hoppats tyvärr. Får ev tänka om ang några detaljer. Planerar att skicka dem efter midsommar, om de någonsin blir klara haha.


    HelenaOlivia skrev 2009-05-14 21:27:53 följande:
    hej oktober-tjejer!Hoppas allt går bra för er.Funderar över om ni redan börjat göra era inbjudningskort eller är de klara??När tänkte ni skicka ut era??Ska själv köpa material när lönen kommer och börja pyssla med dom, har dock svårt för att bestämma exakt hur jag vill ha dem, vet bara att lila ska de vara då jag älskar lila, hihi
  • Kickis

    Det samma ToasmasterMarie. Välkommen till oktoberbrudarna!


    ToastmasterMarie skrev 2009-05-15 18:02:03 följande:
    Ska bli roligt att följa er.
  • Kickis

    Funderar själv på "höstfärger", mer exakt rostrött, beige (linne) och guld. Vad tror ni om det? Svårt att hitta papper i rätt färg till inbjudningarna bara. Vart har ni köpt era? Min bukett kommer få lite fler färger. Vill ha den ganska stor och inte så "stel". Mamma är florist så det fixar hon =)Guldet får komma igen i ett band runt buketten och i tärnornas klänningar. Nån mer än jag som har svårt att tänka "höst" nu när det är så himla ljust, grönt och blommande ute? Vet att jag kommer tycka det är jättemysigt när det blir höst men just nu har jag lite svårt att få till den känslan.


    Rodenröd skrev 2009-05-17 21:42:13 följande:
    Mitt stora problem just nu är färger...Tycker det är jätte svårt, vi har valt höstfärger som tema men jag tycker det är så svårt vilkan man kan blanda....
    ToastmasterMarie skrev 2009-05-17 22:46:34 följande:
    [citat]
    Vi hade också tänkt använda oss av höst färger. Jag har börjat fila på inbjudningskorten och de är vaniljfärgade med en vinröd rand och sedan ett pressat höstlöv.
  • Kickis

    Tack - bra idé. Har en bild av hur jag vill att det ska se ut, måste bara jobba på att få det så också Ser fram emot att se din 1.0.

  • Kickis

    Just jäklar - jag skulle ju lägga ut en bild på min "boa"! Nytt försök med minnet och tekniken ikväll.


    4ever2 skrev 2009-06-02 23:05:18 följande:
    Vet inte om ni redan diskuterat detta innnan men ska ni ha någon form av ytterkläder, sjal eller liknande? Funderar på om man behöver det?
  • Kickis

    Det är faktiskt två "boor"(?) som jag fyndat på Vila. Har sedan sytt ihop dem och köpt en brosch för att piffa till det lite. Kul att du tyckte om den.

  • Kickis

    Jag har jätteproblem att välja ring. Vart hittade ni era och hur mycket kostar de, om man får fråga det...


    Cisslan skrev 2009-06-09 08:56:55 följande:
    Ja, vi beställer också sol den 10 oktober! Vi har bokat och skickat efter våra ringar nu! Lite tidigt kanske men det är skönt att ha många detaljer färdiga! Det blev en vigselring i rött guld men 12 små nersänkta diamanter. Min blivande ska också ha en ring till.Vad ska ni ha för ringar?
  • Kickis

    Nu har vi börjat skicka ut våra inbjudningar. Det var en hel del pill men de blev precis som vi ville ha dem! Största orosmomenten nu är ring och musik och att klänningarna från Kina inte blir som jag tänkt mig. Tänker dock ta semester nu, även från bröllopsplanerande (om jag kan) hahaha.

Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?