Inlägg från: Bustroll |Visa alla inlägg
  • Bustroll

    Oktoberbrudar var är ni?

    Välkommen, kul att vi är så många med samma datum.
    Bara att fråga på :)

  • Bustroll
    Kickis skrev 2009-04-20 10:19:00 följande:
    Hur har ni tänkt med "ytterkläder"? Behöver man kappa över klänningen tror ni? Svårt att veta med vädret så här i förväg, men hur har ni tänkt göra?Funderar själv på att ha slöja och någon form av "cape" när jag är ute. Dum fråga kanske men ska man ha slöjan över eller under capen?
    Det har jag inte ens tänkt på...tänk om det är snorkallt? Vi kommer visserligen inte vara ute så mycket men ändå...en sjal kanske funkar...Vad tror ni?

    Det är nog lättast att ha slöjan över capen, tror jag i alla fall.
  • Bustroll
    Boomtown skrev 2009-04-20 22:21:10 följande:
    Jag tror att det blir bäst och snyggast att ha slöjan över capen. Jag har köpt en pälscape, vi ska vara ute. men nu har jag nog ångrat mig. Det känns lite overkill att ha pälscape i oktober. Eller vad tror ni?
    Är der kallt så funkar det ju. Beror kanske på tidpunkt för vigseln men hem/iväg ska ni ju också på kvällen/natten och då lär det nog vara kallt.
  • Bustroll
    HelenaOlivia skrev 2009-04-22 20:42:50 följande:
    Ja det är lite synd att man inte kan beställa vackert höstväder till bröllopsdagen med sol och vackralöv, hihi.Jag har börjat fundera kring psalmer och sånger i kyrkan, någon av er som redan valt nåt??
    Vi har valt. Kontaktade solist häromdagen.

    Ingång: www.youtube.com/watch
    Solistsång 1: www.youtube.com/watch
    Solistsång 2: www.youtube.com/watch
    Utgång: www.kyrkomusik.se/song_lyssna.php
    psalmer: 411 & 834b
  • Bustroll

    Cisslan skrev 2009-04-23 20:03:18 följande:


    Star Wars, vad coolt! Vi har funderat på Ronja Röverdotter Rid över skog.
    Har minne som en brödrost...vilken låt är det?
  • Bustroll

    Vi(jag :) ) var lite inne på att ha "come what may" med. Tycker filmen är så fin. Velade även hurvida vi skulle ha denna med,

    har inte riktigt bestämt mig om det än faktiskt. Den är urfin men känns inte helt "bröllopsaktig" på ngt vis.


    MTTM skrev 2009-04-24 18:29:52 följande:
    Åh, jag fick gåshud när jag lyssnade på "it is you"! Härligt! Det enda vi har klart när det gäller musiken är att en väninna ska sjunga Värmlandsvisan, och så att vi vill ha "Come what may" - www.youtube.com/watch - "innan ingången". Den ska alltså börja spelas så att de som sitter i kyrkan får lyssna på den medan vi står utanför och väntar på att gå in. Mysigt att få stå och lyssna på en så härlig låt "bara vi två" innan det är dags! Älskar texten! Sen gillar vi också Starwars & har tänkt ha Starwars-introt som utgångsmusik: www.youtube.com/watch
Svar på tråden Oktoberbrudar var är ni?