• Emma16

    Hjälp med namn...

    Hej!

    Jag har världens roligaste tjejkompisar som håller på att förbereda mig för min kommande möhippa ( om jag nu får nån...)!

    För två veckor sedan när jag var i fjällen med min blivande så kom hotellreceptionisten fram till mig med ett guldkuvert. I stod det "snart smäller det! Lär dig like a virgin-texten utantill! Dina tjejkompisar!". Jag blev sjukt paff!
    Efter det har guldkuverten dykt upp på de mest konstiga ställena, min VD på en av Sverige större banker har gett mig ett, en av killarna som snodde min kille till svensexan förra helgen har gett mig ett och idag fick jag ett när jag var och fixade ögonbrynen, av skönhetssalongen! Sjukt kul idé för jag blir alldeles pirrig så fort jag får syn på ett av dessa kuvert och nervös inför en eventuell hippa. De står olika "uppdrag" i varje kuvert, köpa en stor polkagris, köpa 5 fajktatueringar och nu senast.. kom på 15 namn på "snoppen". Här behöver jag er!! Är det nån som har ett smeknamn för denna kära ägodel?

    Så nyfiken på var den riktiga hippan kan ge för de har verkligen lagt upp förväntingarna i flera veckor nu. Iiiiii!!

    Kram
    Emma

  • Svar på tråden Hjälp med namn...
  • Emma16

    Haha!
    Det var ju jättebra ju!!! Jag kan inte alls fatta att jag glömde själva Petter-Niklas, man kanske börjar bli pryd på gamla dar :)
    Tack snälla- och jag tycker du ska vara stolt att du kunde bidra med så många ;)

  • Emma16

    Kom på.. det är ingen som kan "snoppen" på nåt annat språk, typ spanska, turkiska eller så? Vore kul att impa på tjejerna sen när dte väl är dags...

  • Emma16

    Hahaha! Skrattar så tårarna rinner!
    Vilka otroligt roliga namn! Skinnsalamin? Köttflöjten? Gu va kul!

    Visst är det en rolig idé? Ser så mycket fram emot va nästa kuvert kan dyka upp nånstans...

  • Emma16

    Hej! Tack för alla underbara förslag! Norska förslaget på fröjdepinne måste ju nästan vara en favorit.. Men många roliga namn!
    Jag lovar att ni ska få fortsättningen om vad som händer på själva hippan.. och kanske behöver jag er hjälp med nästa guldkuvert sen ;)

    Kram på er!!

Svar på tråden Hjälp med namn...