Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    koko
    jag tog ju samma sprutor båda gångerna när vi gjorde insemination så här säger det bara fjinnnggg så är det klart och betalt. Men nu är det ju lite högre dos - 200 ie första veckan och därefter 150. Vad hade ni andra?

  • nennesjuttioåtta

    koko
    ja, det där verkar ju vara en vetenskap i sig. Jag sprutar med Puregon så vet inte vad det gör för skillnad. Bara det blir något öht! Du fick ju ett riktigt guldägg

  • nennesjuttioåtta

    nej men gud vilken dålig timing.

    Lapinettisen, jag kramas med dig!!!!

  • nennesjuttioåtta

    kan man efteranmäla sig till pöklistan? Det blev ett praktäkta Lapinette-pök med benskak och hela kaninkittet. Utan katt.

    Maken målar halltaket förtredje gången och imorgn ska vi tapetsera. Wohooo vilket lyft med vitt istället för furutak! Idag var det även cruising på stan så vi åkte ner och kikade på bilar och åt en äcklig kycklingburgare, de har verkligen börjat slarva med maten, Brända bocken. Fanns inget man blev sugen på och det man till sist valde smakade nada. fetaostdressingen var god, dock...

    Utemöbler inhandlades på Owe's, de har ALLT! Svensktillverkade klappstolar i pigmentoljad furu.

    Nu ska jag betala kattförsäkringen och förresten ser jag inte längrye uvad jag skriver för det står en prickig hårboll ivägen.

    puss på er!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon

    Tinga
    Förstår om du lackar ur då och då på matsituationen. Hjälper din man till med matningen när han är hemma? Vad tycker och känner han?

    Vickan
    Mugglan skrev väldigt klokt, avvakta över sommaren!! Klockan kommer kanske inte ticka högre men då får ni tid på er att prataprataprata med varandra. Bra att du och maken pratar om det!!! KRAM!!!

    ego
    wohooo vilken effektiv helg! Vi har (mest maken) målat taket och tapetserat i hallen! Det blev schwajnigt snyggt! Jag har slutat (tillfälligt??) svettas om nätterna och det molar i magen så här bakas det ägg hoppas jag! I morgon ska det lämnas blodprov och på torsdag är det VUL!

  • nennesjuttioåtta

    Sweetie
    åååh vad jobbigt! Jag mådde bra av mina p-piller också, trodde jag iaf, jag hade ju bautaproblem med svamp och vestibulit men trodde inte att pillren hade med det att göra. Dock inget pms-humör (kanske bättre att fråga P om det ) så hoppas att du kan byta sort eller hitta ett annat prev.medel. Spiral, kanske? Låter väldigt vuxet med spiral.

    Hej lappisen!
    Härligt att du bokat med CvL! KRAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    jo men det är väl fler som blivit gravida med det levernet än tvärtom.

  • nennesjuttioåtta

    Tinga
    det var det jag hoppades på, att ni båda gör så gott ni kan. Dels vet ju din man hur frustrerande det är och dels för att ni kan ha stöd av varandra. Det kommer att vända så småningom, men medan det pågår så är det bästa att vara två om det!

  • nennesjuttioåtta

    Tinga
    De neobarn du känner till, är det några fler som är tvillingar?

Svar på tråden Livets stora och små frågor