• _koko_

    Livets stora och små frågor

    AM - Jag gillar ju Cervera eftersom de gör så fina paket, men glas har även jag dålig koll på... Vi har en salig blandning av ikea, ica och kosta boda hemma.

    Telis - Jag vill också luncha i morgon, får jag vara med?

    Tack för trevlig ikappläsning nu på morgonen!

    Page - Du vet ju att det finns plats för allt i den här tråden. När det gäller rättvisa vet jag att det inte finns någon, vissa råkar verkligen ut för allt och det verkar aldrig ta slut... Fast sen finns det solskenshistorier också och jag hoppas att ni snart får en när det gäller Js sjukdom. Det är på tiden!!

    Även jag mådde ju ordentligt illa den här gången, mår fortfarande illa om jag inte äter tillräckligt ofta! Det och mitt enorma godisintag får mig ju att tvivla på att det verkligen är en kille till (även om vi tyckte det var solklart på rul), vi får se 1/7.

    Inatt sov båda kissarna i vår säng, lycka!!! Knappast tillsammans, men iaf i samma rum. Längtar tills vår gamla katt har accepterat den nya helt och hållet så de kan få ut något av varandra.

    GÄSP, säger jag när jag läser om hur tidigt ni varit uppe, FruLlan, Page och frejis. Själv vaknade jag 5 i 8 i morse då Conny började kvittra. Inte ens kattungen håller oss vakna på nätterna!

  • _koko_

    Hallå frejis! Jag blev ju inte mätt sist, kanske kan vi prova något annat ställe? Kul att jag får följa med!

    1/7 ska jag kolla att moderkakan flyttat upp sig som den ska, den satt för öppningen på rul. Har den inte flyttat sig (enligt Kate väldigt osannolikt), blir det snitt. Vill inte snittas, men blir det så är det ju bara att acceptera.

  • _koko_

    Nenne - Håller tummarna för blivande eskimån!

    Ja, förstoppning är verkligen något att längta efter!!
    Men det är lite knepigt att t ex må illa när man äntligen är gravid efter lång tids försök (eller som för oss när första barnet kom till mha ivf och det andra väldigt enkelt), man "får" liksom inte klaga eftersom det är något fantastiskt som hänt. Och då menar jag inte att omivningen tycker så, utan man själv. Jag mådde ju som sagt skitilla den här gången, men tyckte inte att jag borde klaga, jag hade ju blivit gravid! Vad jag egentligen försöker svamla fram är att man får klaga ändå.

    Telis - Jag förstår verkligen att det tar emot att boka inskrivning, men jag skulle nog göra det nu ändå. Efter midsommar kan det vara svårt att få tid, och på mama mia t ex brukar man behöva flera veckors framförhållning. Sen ska ev kub bokas in och det ska göras senast v 13+6 och man måste få remiss osv... Har du fått veta hur gammal din donator är förresten?

  • _koko_

    Lappis - SKIT att mensen kom, men skönt iaf att du slipper smärtan den här gången. Hoppas även jag att akun har något intressant att komma med! Känns som att du kommer närmare och närmare en frisk graviditet för varje dag som går, men att det samtidigt går väldigt mycket upp och ner...

    Fick precis mms från sambon som skickade en bild på första utepromenaden med nytillskottet!

    Kom på att det ska vara jättefint väder i morgon och att man kanske skulle vara ledig, men jag tror det blir halvdag i stället så jag kan luncha med er.

    Nån som kan slänga över en mjukglass??

  • _koko_

    BS - Att boka inskrivning är ju som att jinxa alltihop!! "HA, är jag så dum att jag tror att det här ska gå vägen", liksom... Det är iaf så det har känts för mig de två gånger jag har gjort det...

    BS igen - Hahaha, ja, du har sannerligen förmågan att klaga , men du uttrycker dig också på ett väldigt kul sätt så man kan le åt det! Sen funkar ju tråden som ventil för oss alla, det är ju ett av syftena med den.

    BS en gång till - Telis svarar bättre på det, vet att hon berättade om det på brunchen senast, men jag minns inte om det var bara donatorns ålder eller om man på något sätt tar hänsyn till telis ålder också?

  • _koko_

    BS - Ska förtydliga lite, jag ler naturligtvis inte när det är något jobbigt du klagar på, bara när livet lever lite rövare med dig.

    Telis - cementplattekant, det var något nytt, vad händer då?!!

  • _koko_

    Telis - Hjälp, nej, det visste jag inte!!! Oj, vad mycket tur jag kommer att få framöver då när jag slutar gå på kanterna.

    Ore - Jag hade iaf turen att inte ha så många möten (två av de jobbiga veckorna var jag ju dessutom i thailand och då var det betydligt enklare att hantera illamåendet, alla visste om vad det berodde på och vi hade gott om avlastning med conny), plus att jag nog inte mådde lika illa som du heller. Jag kräktes inte en enda gång (fast å andra sidan vet jag åtminstone två personer som blev inlagda pga näringsbrist trots att de inte spydde en enda gång, de mådde helt enkelt så illa att de inte kunde äta alls).

  • _koko_

    AM - Ja, vad kul! Då får jag göra mig skuldfri också. Har pinsamt nog inte provat klänningen ännu, ska göra det ikväll.
    Är det för långt till golden hits för er? Där blir man iaf mätt!

  • _koko_

    AM - Vi har varit där med minst två barnvagnar förut (cicci och fruLlan), det går mao utmärkt! Visserligen kanske det är tråkigt att sitta inne när det ska bli så fint i morgon, men å andra sidan betyder det kanske att det är mindre folk där då? Halv 12 (eller efter halv 1, men så länge orkar väl ingen av oss vänta?? ) tror jag man bör vara där för att hitta bra bord.

  • _koko_

    Piggis - Tack för recension av receptet, rapportera gärna om du kommer på någon perfekt smaksättare! Får se när jag får tillfälle att prova, sambon gillar inte sån ost alls så det får bli när jag är själv eller bjuder någon annan på middag.

Svar på tråden Livets stora och små frågor