Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Livets stora och små frågor

    Nenne

    Spindelhoror....!!!!

  • sweetstreet

    lappis,
    men HALLÅÅÅÅÅ!
    Du MÅSTE ju bara säga till maken att det blir NYC!!!!!!!!

    har han ngn email den där Herr kanin!
    Så kan jag börja e-mailbomba och trkassera honom med "kom-till-NYC-mail"!!!!

    Nä men seriöst, jag menar ALLVAR!!!!

    Fråga Nenne om inte hon tycker att NYC var en riktigt hödare och att få komma hem till oss och snacka skit och kolla utsikt inte var en av de bästa attraktionerna av de alla?!?!?!!!!
    Fast bläckfiskpastan kan man kanske undvika....

  • sweetstreet

    Å FruLLan!!!

    GRATTIS!!!!!!!!!!!

    Shit! Så det ÄR en ROFFE nu då och igne RoffA????????
    Jag hoppas att du OAVSETT vad din nya lilla bebis har mellan benen känner att detta är BRA! Eller åtminstone att det KOMMER att bli bra!

    Låter fantastiskt med Cicci-förlossning också!
    Haha! Har du också nylackade naglar?!?

    KRAAAAM till hela din familj! Och Grattis igen!

  • sweetstreet

    Izzie,
    fy vad HEMSKT!!!!
    Sådana stunder är just sådana som man kan få panik och ja fy, jag kan iten ens tänka vad jag själv skulle ha känt eller hur jag skulle reagerat.
    Men vad inneriligt skönt att det gick bra!

  • sweetstreet

    Telis,
    kan ni inte bara "planera om" Kalifornienresan något? Kanske inte åka runt lika mycket som ni först tänkt utan stanna lite längre på varje ställe och på så vis ta det lite lugnare??
    Jag förstår att du känner som du gör, men kanske kan ni anpassa det hela lite mer till ditt gravida tillstånd. Och nu snackar jag mest ditt MENTALA tillstånd.

    Å andra sidan vill jag inflika att det kanske är läge att göra just en sådan här road trip semester NU för när Televinken väl kommit, tja, då lär det dröja ett tag innan ni orkar göra ngt liknande. Haha! De flesta jag känner med småbarn har verkligen tagit chartern till sitt hjärta m man säger så!
    Visst kan de flyga långt som Thailand t ex, men det är oftast ETT ställe de ska till och bo på samma hotell med All inclusive....

    Men om du verklign känner dig jättenegativ till denna resan så kanske ni ändå kan försöka anpassa den lite till nuläget???
    Man måste ju inte alltid följa ursprungsplanerna!

    Och du får helt enkelt tänka på att en Greklandssemestern KAn vara sådan du just beskrev den. MEN den KAN också vara detta:
    Hotellrummet ligger vägg-i-vägg med 20-åriga Amanda m vänner och de partar heeeeeela nätterna igenom. Vilket hörs både genom väggen och från balkongen. När det inte skrattas och skålas grälas det för det är självklar lite svartsjuka med i bilden också.
    I rummet på andra sidan bor en barnfamilj med två sockersöta barn. En bebis på ca 6 månader och en liten tjej på säg 3 år. Jättegulliga. På AVSTÅND!!!! Men det är ett fasligt liv för det är barnskrik på nätterna (bebisen) och på dagarna kan det vara rätt mycket gnäll, tjat och trots från 3-åringen. Självklart hörs ALLT.
    Sedan är stranden rätt härlig, men bara före lunchtid för sedan invaderas den av fan och hans moster som breder ut sig öööverallt. Dessutom får man sand överallt! Den klistrar såklart fast på kroppen eftersom UV-skyddet fungerar som superlimmet Allan!
    Droppen är när den ljuva 3-åringen från rummet bredivd kommer med sina nyfunna vänner och ska leka med dig och din man. Jättegulligt en stund. MEN inte heeeela tiden. Till slut smyger nu ut ur hotellrummet varje morgon för att försäkra er om att hon inte väntar på er utanför. och ni sitter på helspänn på stranden för att hon inte skadyka upp med diverse leksaker. Särskit inte vattenballongerna och vattenpsitolerna som hon redan lyckats avlossa flertalet gånger på er så att flera av dina böcker blivit nästan totalförstörsda!!
    Till följd blir en ursäktsharang från föräldrarna och sedan gräl, bråk, skrik och gråt....
    Ni vänder er om för att fly från allt detta men PANG! Ni springer då såklart RAKT IN I den överpratsamma tyska donnan som är här med sin man som ofta är lite överförfriskad redan till fruksost. Åneeej! Tänker ni! Inte De!!!! men jodå, nu ska här pratas och de vill såååå gärna bjuda er på ett glas i baren, men när ni inte riktigt verkar intresserade av detta så sätter de igång med en övertalningskampanj som skulle platsat i ngåon proffslobbyistverksamhet i EU....
    Sedan får ni smyga för att undkomma både barnen OCh det tyska paret. Det blir inte riktigt sådär fritt och härligt som ni hoppats på. Balkongen kan ni sitta på såklart. Men å får ni räkna med en hel del bakfyllekonversationer från Amandagänget och senare på dygnet övergår dessa mer i förfest, fest, och kasnke lite grovhångel för att fram på småtimmarna kunna mynna ut i de sedvanliga grälen...


    Hm detta scenario ÄR inte HELT ovanligt på chartersemester. faktsikt.
    Glöm inte bort det.

    Ni kommer istälet kunna tillbringa tid i EGEN bil där ni kan lyssna på ERT EGET musikval. Titta på allt vackert, roligt, annorlunda.... som far förbi utanför fönstret. Ni kan stanna precis NÄR NI VILL. För att äta på ngt mysigt ställe, för att promenera på ngt vackert ställe, för att turista på ngt intressant ställe. Känner ni för att inte dra vidare en av dagarna kan ni helt enkelt stanna där ni är och läsa böcker, gå omkring, eller bara ta er runt och se på lite lokala saker. Kanske ngn vingård som lockar? Kanske lite beachpromenader?
    Kalifornen men på ERT vis! i ER takt!!!!!

    Kram gumman!

  • sweetstreet

    Mugglan,
    näe naglarna var mest för att OM det skulle vara en CICCIförlossning borde ju naglarna vara nymanikyrerade och håret nylockat?!?!?!??

    Jo jobbet går bra.
    Lite segt är det för jag har inte kunnat börja köra järnet än p g a att jag väntar på vissa saker som är beställda men som ännu inte kommit.
    Chefen (hon-som-alltid-jobbar har varit superbusy och nu bortrest ett par veckor för att hon är ansvarig för en kurs. Men hon kommer tillbaks nu i veckan. Vi får se hur det blir då.

    Egentligen känner jag mig väldigt sugen på semester. Att bara få göra ingenting är en oerhört lockande tanke just nu.
    Men det går ju inte riktigt för jag vill på samma gång komma igång ordentligt.
    Så vi får se hur det blir i sommar om det blir ngn semester eller ej.

  • sweetstreet

    Haha BS, våra katter vill väääldigt gärna smaka vår mat!!!
    Särskilt Lipton.
    MEN det är bara att ihärdigt knuffa ner dem på golvet. om och om igen.
    Nu har de lärt sig att de inte får vara på bordet när vi äter.
    MEN om man reser sig och lämnar bordet så är de genast där för då tänker de att "jaha, NU får vi äta resterna". Vilket de oftast får. Det är bara det att ibland reser man sig ju fast man inte är klar.
    Fast vi har blivit så vana nu att det oftast går automatiskt att man vaktar varandras tallrikar om en går från bordet eller att vi täcker mat som ev står framme utan tillsyn.

  • sweetstreet

    Kängu!
    Oj slemproppen har alltså gått! Då är det ju superspännande!

  • sweetstreet

    Och Vickan och passionsblomman,
    jag väntar med spänning på resultatet som väl ska komma hyfsat snart.
    Vickan hoppas att du mentalt känner att det är ok om det nu blir ett plus.

  • sweetstreet

    Ha nu en JÄTTEFIN MISDSOMMAR alla!!!
    och näe jag är absoluuuut inte avis på er som ska träffas på söndag.... inte alls.....

    *säger hon som plötsligt fick en gigantiskt lång näsa.... *

Svar på tråden Livets stora och små frågor