• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Ååååh, libanesiskt!! Det har jag inte ätit på hur länge som helst... Var nästan stammis ett tag på Hoummus på Döbelnsgatan, mums!!

  • _koko_

    snaily - Ok, då gissar jag på sprutet.

    BS - Vad glad jag blir att du fått de remisser du behövde!! Heja din läkare! Förstår att du är stressad över jobbet när du måste vara borta så mycket, ser inte fram emot VABandet!!! Men det är ju samtidigt inget att göra åt, är barnet sjukt så är det.

    Hemlig - Skönt att du blir kollad direkt, men knepig husläkare som bara avfärdar det sådär! Kanske menar han/hon att det inte är någon fara för din hälsa, men nu handlar det ju inte om det utan om att bli gravid!

    Hmm, vad var det mer? Härlig energi från sweetan!!

    Jag har precis kommit hem från min gravidyogakurs och är så skööönt avslappnad. Och godissugen, som vanligt. Ska nog börja med ett par knäckemackor med leverpastej och ett glas juice för järnets skull, sen FROSSA! Eller så somnar jag, hahaha...

  • _koko_

    vickan - Det var inte så jobbigt att ringa ett samtal och berätta vad det står på mjölkpaketet (bäst före och tillverkningskod). Jag har blivit rätt bra på att reklamera, man brukar bli bra kompenserad och man har ju ändå betalat för varorna!

  • _koko_

    Jubel och fanfarer för Hektor! Och tack AM för förlossningsberättelsen också, mycket intressant läsning!

    BS - Många jobbiga känslor bubblade upp när jag läste om rasmus, saknar vår katt jättemycket fortfarande. Kul dock att det blir en ny, håller med om att ragdoll är bedårande!

    FruLlan - Vi får vår nya kisse om två veckor.

    EA - Stämmer att jag tog prog den månaden lillebror blev till (står i evig tacksamhetsskuld till Telis ). Om vi lyckades pga det eller om det hade fungerat ändå kommer vi ju aldrig få veta, men det jag vet är att jag haft spottings 4-7 dagar före mens alla andra månader vi försökt, men INGEN månad som vi inte försökt.

    muggles - Grattis till böjen.

    Smäller av när jag läser alla dumma kommentarer ang hur barn blir eller inte blir till...

    Det är väldigt tyst om helgens träff, får jag föreslå söndag? Vilka kommer, var ses vi? Vädret ser ju inte lysande ut framöver, men det kan ju hinna ordna upp sig igen.

  • _koko_

    AM - Då har jag varit kärring länge, fast jag brukar iofs inte vara så arg när jag reklamerar/klagar... Brukar tänka att de VILL veta när deras produkter inte fungerar, hur ska de annars kunna förbättra dem?
    Vi kör fö Finish powerball.

    Och jag tror inte någon förväntar sig att du ska dra i helgens brunch... Men det vore såklart jätteroligt om du orkar vara med en stund!! Jag kan gärna boka den här gången om vi kommer på var vi ska vara. Kanske vänta ett par dagar och se hur prognosen ser ut? Mornington och Anglais är ju tråkiga om det är strålande sol, men annars ligger de bra till iaf.

    Apropå reklamation fick ellos-historien ett mycket tråkigt slut - de skickade fel storlek även andra försöket, så nu har jag returnerat skiten och är jättesur för att ett 129kr (nersatt från 349kr tror jag, annars hade jag aldrig köpt det, nu tyckte jag att jag gjorde ett kap...) regnställ till conny kostade mig över 60kr i frakt och expavgift... Felköp dessutom, såg inte att det stod fodrat... Grrr....

  • _koko_

    Åh, telis, jag har suttit en lång stund och bara smält nyheten... 1000 kramar och lyckönskningar härifrån också!!!

    BS - Helt klart jobbigt med era förkylningar också, du och Mrs B kan nästan bilda klubb.

    nenne - Nancy låter som en supermysig katt! Men fattas bara annat när hon får bo hos er!

    muggles - Hahahaha, underbart, låter som rätt medlemsskap för dig.

    Nu ska jag ta tvätten och sen sooova. Kram på er!

  • _koko_

    Tvätten får vänta lite till, ni hann ju skriva så mycket under tiden!

    Vinkar till cicci - heja maken din!

    sweet - Ska svara på ditt mail i övermorgon, i morgon sitter jag inte vid någon dator på hela dagen om det blir som jag tänkt.

    izzie - Kul att det gick så bra på dagis!! Men grymt surt med bilen!

    Ang reklamationer fick jag idag en värdecheck på 50 kr från arla (jag reklamerad ju läckande mjölkpaket i förra veckan), tillsammans med ett tackbrev. *nöjd*

  • _koko_

    Hallå i tråden!

    sweet - Jag tror det mest har med personlighet att göra. Conny är oerhört social och framåt, blir fort uttråkad om det inte händer något, älskar andra barn, osv, och han får ju inte börja på dagis förrän i augusti. Jag kallar honom vallhunden ibland eftersom han blir jätteledsen när någon går, nästan oavsett vem det är.

    piggis - Urkul att kolla på lägenhetslänkarna du skickar! Håller med am om att senaste lägenheten verkar hemsökt...

    frejis - Jag fick ett papper från vår kub (på Tittut) som vi skulle fylla i och skicka in efter förlossningen, lite smidigare sätt att lösa det på...

    Skriver mer i morgon, sov gott allihop!

Svar på tråden Livets stora och små frågor