• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, vad bra att du fått deal med jobbet! Iris mår bra nu äntligen och stortrivs på dagis. Idag måste hon ha sovit bra också för hon var en liten solstråle när jag hämtade henne och har inte ballat ur än.

    Haha! Remiss till provtagning för sköldkörtel och lite annat, remiss till magnetröntgen och egen remiss till dietist (har en för Iris sedan tidigare)! Ett riktigt bra läkarbesök på grund av ett brev som jag fick med mig från sjukgymnasten imorse. Äntligen lite flyt!

  • BrudSommar2006

    Kläder, vet inte när jag var och shoppade senast, gillar inte att behöva leta kläder och nu har jag aldrig tid. Fast har ingen aning vad jag har när det gäller sommarkläder men på något sätt tog jag mig ju igenom förra sommaren och är ju lika stor fortfarande så någonstans måste det finnas nedpackat.

  • BrudSommar2006

    Det jag har retat mig på både vad det gäller kläder till Iris och till mig är att de tappar både form och färg efter första tvätten så det är bara roligt att ha dem på sig en gång.

  • sweetstreet

    Blivande FruL
    Men WHAT!!!!!
    HEEEEELT otroligt!
    Haha!
    Underbart!
    Sa nu blir det till att rumla runt sjalva da! inte fel det heller....!
    Men jag forstar att det tog en stund attt smalta det hela.

  • sweetstreet

    Liten,

    oj sa nu ar du opererrad och klar! Ojojoj vad du ar modig.
    jag har ocksa haft funderingar kring sadan operation till och fran, men jag har sjuuuukt dalig syn! Bade hypernarsynt OCH hyperagstigmatisk!!!!! Sa jag vet inte ifalld et skulle fungera. A andra sidan skulle det vara skont att fa lite battre syn aven om den inte skulle bi helt bra. For att da skulle man kunna ha lite tunnare glasogon och sa. kanske?

    jaja, det ar inte aktuellt nu i ivlket fall.
    Hoppas att du snrt blir bra iallafall och far full syn!
    En kompis till mig gjorde denna op och jhon sa att det inte tog lang tid alls innan hon var aterstalld OCH med full syn!

  • sweetstreet

    BS
    jag har nog missat en massa. Vada skoldkorteln?? Misstanker du att ngt inte ar som det ska med den?

  • sweetstreet

    nenne!
    SKITBRA att du pratade med VDn!!!!!!
    Om inte annat sa kanns det alltid bra att man sjalv har klackt ur sig vad man kanner.

    Och du gumman! Det ar sakert sprayen som spokar med ditt humor. Hoppas det snart blir batttre.
    jag minns att jag blev deppig enbart av den "peron" som jag tog nar det begav sig. och DET var jobbigt bara det.
    Men hall ut vannen!!!
    Gosa med kissen och med maken och forsok att bara ma bra trots allt.

    Vet att det kan kannas hopplost svart, men snart snart snart blir det ju sprutor och sedan wiiiiiiiiieeeeeh ...FORTSATTNING!!!!

    Kram!

  • Bluebride

    Jag har mensvärk, är förkyld även feber å sen en liten dotter som jag för allt i världen inte vill smitta. Har så himla ont i halsen

  • sweetstreet

    Cici,
    vecka 35! jamenda
    Haha LillSkruttan kom ju i vecka 33 sa da behover jag ju inte ens vara orolig trots att du flanger runt som en skallad ratta!!!

    Haha! 17 maj ar alltsa ditt senaste bud!
    Da kan bebben ju fira med alla norrman sedan!
    Kram!!!

  • kängu

    Godkväll i tråden!

    Kommer förstås inte ihåg allt jag skulle kommentera...

    Jo, BS, va skönt att det börjar vända för er nu!!!! Såå skönt att Iris äntligen är frisk!!

    Liten, skönt att ha op. gjord. Du får återkomma med full rapport när du känner dig piggare

    Vad mer... jo, kan ju säga att jag suttit ute hela dagen och tjatat med syrran. Just nu 22 grader i skuggan här men har varit varmare under dagen. Satt inte så mycket i solen för det var helt enkelt för varmt
    Och jag har beställt hem två klänningar till kommande festligheter (blev lite inspirerad av Tinga tror jag ) Hoppas bara på att dom passar!

    Nu ska jag städa lite här (urk) och sen fixa käk.

    Kramar till er alla från en vackert-väder speedad Kängu!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor