Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Vickan, hoppas att maken får behålla jobbet. Men om ni nu skulle få för er att flytta, skulle du vilja flytta närmare ditt jobb då? Eller närmare din hemstad och byta jobb du också?

    Liten, hoppas att du får nya jobbet som du var intresserad av.

    Page, såg att du verkar vara i Norge, hoppas att allt är väl med din mamma, när ska valparna födas är det planerat?

    Trist med menscykler som strular för så många, jag hade ju själv samma problem, fast med extremt korta cykler, hann ju få in fler försök på kortare tid då.

    Har också tittat på sådana där solkläder men begriper mig inte på storlekarna - M (2-4 år)? Hur kan en enda storlek täcka så mycket och vad betyder det egentligen? Iris är två men stor som en fyraåring, hon har ju 110 i tröjor och 98 i byxor.

  • BrudSommar2006

    Iris älskar att vara ute och cykla! Fast med hennes egen trehjuling går det sämre, hon verkar tycka att den är lite bökig/läskig och man får av någon anledning inte hjälpa henne med att vare sig putta på eller styra så hon fastnar alltid på en gång.

    Hoppas att hon kommer att tycka att det här med plaskpool är roligare i år än förra året.

    MSW, rekommenderar nässpray innan läggdags! Iris hatar det men det hjälper verkligen.

  • BrudSommar2006

    Här har vi också varit sjuka mycket men nu var det ett tag sedan, peppar, peppar.

    Vad mysigt med luftballonger, saknar dem verkligen, de brukade segla förbi vår balkong förut så att man kunde vinka till dem, här kommer inte en enda förbi.

  • BrudSommar2006

    Hej AM, har du pratat med BM om bråcket än eller hur gör du?

    Kängu, ja, det är skönt att må lite bättre men jag knaprar ju tabletter så det står härliga till, skulle inte fungera annars. Jag var lite orolig för på min gamla burk stod det max tre tabletter per dygn och det klarar jag mig inte alls på men läkaren kollade upp det och då visar det sig att upp till tio tabletter per dygn är ingen fara alls så då är det ju lugnt.

    Iris fyller år på fredag och vi har ingen present, har faktiskt ingen idé heller vad vi ska hitta på, kanske vattenfärger.

  • BrudSommar2006

    Heja Nenne!

    Om två veckor får vi första kissen! Fast jag kommer ändå att tycka lite synd om honom som får vara ensam-kisse i tre veckor innan kompisen kommer.

    Ser så fram emot semestern, det känns så långt kvar!

  • BrudSommar2006

    Antar att Frejis inte är hemma än eftersom vi inte hört från henne? Hoppas att det är så det ligger till i alla fall och inte att hon ligger hemma i så svåra plågor att hon inte kan titta in här.

    Koko, jodå, visst hade vi strömavbrott. Grannens 16-åring var ute och spelade fotboll bredvid elverket närmast oss, det i Löttingelund, och såg då när en kabel föll rätt ner och det började brinna. Sedan blev vi alla tydligen omdirigerade automatiskt till annat elverk som inte klarade pressen utan kollapsade det också vilket ledde till omdirigering igen och tydligen fler kollapsade elverk. Tror att det ordnade upp sig tillfälligt framåt två på natten fast sedan var det skakigt igen under dagen när de försökte återställa allt. Tur att det var varmt ute i alla fall och inte mitt i vintern. Det enda var väl frysen men det verkar ha klarat sig.

  • BrudSommar2006

    AM, grattis till lekkamraten, värst vad ni lyckats tajma allt!

    FruLLan, hoppas så att du blir kontaktad snart och får ut i alla fall något av ett samtal så att det inte blir som Liten läst att man lättare får förlossningsdepression sedan.

  • BrudSommar2006

    Sweet, kram! Jag vet vad det innebär att saker i förhållandet inte är på topp just när det är något speciellt som händer och känner igen känslan. Vi har lyckats bråka och bli osams flera gånger när det inte varit lämpligt alls och ni är ju inte osams men som sagt, jag känner igen känslan, inte roligt alls. Jag förstår dig också som inte vill behöva snåla och leva på marginalerna. Själv har jag usel lön, maken tjänar bra, men vi får ändå vara lite försiktiga med pengar för att våra bostadskostnader är så höga. Främst är det väl extrapengar till semestrar och så som man får lägga extra krut på att få ihop.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, trist med varsel och trångt boende. Kommer det att bli svårt för dig att hitta nytt jobb? Sitter maken säkert i alla fall?

    Snigeln, trist med spottings hela tiden men bra om lutealfasen håller sig på mattan den här gången i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Hur är det med myom egentligen, är det graviditeten som orsakar dem eller kommer de av andra orsaker och ställer till det för graviditeten?

Svar på tråden Livets stora och små frågor