• fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2009-05-26 16:56:48 följande:
    soooolen i magen, lappis! Tänk på en liten gul gubbe med överbett som pruttar dig på magen (med munnen så kalrt ,hahaha!)
    Det är nästan så att jag vill frammana den bilden också
  • fru AM

    Hej Blivande fru L! Tack för grattis!

    Hur är det med dig då???!

    Hej Liten - hoppas era magar klarar grus- & leradieten!

  • fru AM

    Hej Tinga! Jag läste ditt inlägg från imorse (eller var det igår?) om att P&P:s vikt ännu inte går åt rätt håll. Jag lider med dig! Kram!

    Jag kom också att tänka på en artikel fr senaste Vi Föräldrar om en matterapimottagning på Drottning Silvias Barnsjukhus (i Göteborg) - Smaskarna kallas mottagningen. Nu är ju Göteborg en bit bort för dig - men atikeln kan ju vara intressant att läsa ändå. Alltså: Vi Föräldrar nr 7 (det som är ute nu tror jag), s68ff.

    Hur gamla är det killarna är nu och vad är deras senaste vikter (och längder)?

  • fru AM

    Koko: skönt att det onda gett med sig nu!

    MSW: Men det kan ju vara så att de inte har just den picknickkorgen från Sagaform på Duka. Järnia var också en av återförsäljarna såg jag. Om jag vore du skulle jag maila Sagaform och fråga vari i din närhet du kan köpa picknickkorgen för 4.

    Cicci måste verkligen ha varit den snyggaste nyförlösta mamman någonsin på Danderyd! Och vad smidigt att det blev på dagen (m tanke på Victor)

    Nu ska jag ut o köpa kaffebröd - får bebistittsbesök om en stund. See you later

  • fru AM

    Telis! Stor kram - det behöver inte vara något fel för att det blöder men det är klart du och alla vi blir oroliga! Kramkramkram

  • fru AM

    Frullan: Nu ska jag vara helt ärlig och berätta att jag blev snopen och faktiskt besviken när vi fick reda på att vi skulle få en pojke ... Jag berättade inte ens för maken hur jag kände. Av någon anledning hade jag fått för mig att jag ville ha en flicka till (jag vet inte om det var av praktiska skäl, såsom att vi hade alla flickkläder, eller för att jag skulle få min "Teddy" till slut, eller för att Livia skulle få en syster att hänga med i vått och torrt ...) Hela graviditeten har jag tryckt undan de där känslorna men ändå haft svårt tt förstå vad jag skulle med en liten pojke till. Hade svårt att tänka mig att jag skulle uppskatta en pojkbebis lika mycket som en flickbebis. Läste artiklar om folk med små söner och tänkte "Varför då?" om de var sa att de var så glada för sin lilla pojke ...

    Jag kan säga att när Hektor lyftes fram bakom skynket var ALLA de där tankarna bortblåsta. Jag är SÅ glad för min lilla snygging och kan alls inte förstå att jag tänkte att det hade varit roligare att få en liten flicka till ... Han är min lilla prins helt perfekt just för att han är en liten kille.

  • fru AM

    Telis: JAg blödde färskt blod samma dag som jag skulle på inskrivning med Livia. Som tur var hade jag tid för VUL samma dag också. JAg var helt inställd på att det skulle visa sig på VUL att det gått åt skogen - men det var ju ingen fara.

    JAg hoppashoppashoppas att det är lugnt för er del!!!

    Liten: angående giftiga växter:
    www.giftinformationscentralen.se/intro.asp

  • fru AM

    Angående den där länken till undersökningen om datanördars sängbegåvning så skulle man ju snarare vilja veta vad deras partner tyckte om förmågan ... Inte vad de själva sa ...

Svar på tråden Livets stora och små frågor