• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Piggelin - det är mer intimt och speciellt på små ställen. Har sett sångaren i Spandau Ballet, Tony Hadley, sjunga på ett Jazzcafé i London. Satt så nära att jag kunde sträcka ut handen och röra vid hans kavaj (vilket jag inte gjorde). Har dock superläckra kort på honom! Har även sett sångaren i Soft Cell, Marc Almond, på Södra Teatern. Han satt och småpratade med publiken, berättade vad han fick inspirationen från när han skrev texterna till vissa av sångerna och när han fick ett stor fång med rosor frågade han vem i publiken som gett honom detta. Det visade sig att tjejen satt i typ mitten så han knatade gången ned, klättrade över stolarna för att ge henne en stor kram.

    Shit, nu är jag där igen ... i konsertträsket. Sorry!

  • Lapinette

    Jag kan inte låta bli att trycka extra hårt i makens hand när jag passerar ett lämpligt "offer". I Annecy så var det en supersöt liten sydamerikansk kille som kom fram till mig och stod och skrattade så sött. Trodde hjärtat skulle explodera.

  • Lapinette

    EA - jag tänkte slicka ur det lilla jag får över av min hallontryffeltårta som jag tänka göra nu på lunchen så jag klarar mig nog ... eller rättare sagt, jag får hålla mig till i morgon då det är dags att trycka i sig tårtan.

  • Lapinette

    Telis - fixade det sig med recepten för din del eller behöver du Crinone?

  • Lapinette

    Telis - ja, tänk om man kunde få se hur donatorn såg ut och kunde välja därefter! Jag kan inte låta bli och titta på små söta asiatiska (adopterade) barn då jag känner att det troligen är där vi hamnar.

    Oj, är klockan redan 12.00 ... maaaaaat!!!!!

  • Lapinette

    Izzie - sådana överraskningar är verkligen suveräna!

  • Lapinette

    Izzie - har klippt ut det från någon tidning för typ 1 år sedan. Jag måste hela tiden kika efter recept där jag kan undvika mjölk (mamma är allergisk) och här är det mörk choklad så det ska funka bra.

    Kan meddela imorgon kväll om den smakar bra och var enkel att göra. Ska fira nennes ET med tårta!!!

  • Lapinette

    Sitter här med chokladsmet i hela ansiktet och dessvärre även på min nya vita Nike jacka jag fått av kompisen i födelsedagspresent . Jag är så jäkla kladdig av mig i köket! Ska nu tillbaka och göra hallontryffeln.

  • Lapinette

    Jackan + tröjan som jag också hade på mig och som redan igår fått matfläckar på sig åkte direkt in i tvättmaskinen och blir just nu, förhoppningsvis, rena.

    Chokladsmeten till själva chokladkakan var himmelsk god!!! Hallonsmeten var inte så dålig den heller men så koncentrerat stark att man inte slickar ur den skålen lika noggrannt.

  • Lapinette

    Telis - snygg klänning! Själv köpte jag ett par "Betty Boop" skor i fjol på Jerns som jag tycker jättemycket om. De är svarta med rundad tå, dock ganska höga men med bred klack och är faktiskt (hör och häpna) helt ok att ha på sig en hel kväll/natt.

Svar på tråden Livets stora och små frågor