• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Men Koko - jag skulle också stå ut med några minuters klämmande om det var så att jag tyckte att huden blev bättre efteråt...

    Lappis eller annan IVF-bevandrad: hur kan det komma sig att det börjar blöda innan det är dags att testa? Borde inte bara mensen komma som när den brukar - om det nu är så att embryot inte fastnat? Eller är man så fullpumpad med hormoner att man inte reagerar "normalt".

    Nenne: hoppas av hela mitt hjärta att det bruna/blodet inte betyder något dåligt utan att du är gravid.

  • fru AM

    Kokisen & Lappis: tack för info!

    Koko: tack för komplimang Lite grejor har man ju som man vill täcka över, mest lite olika färgskiftningar ... fast finnar har jag egentligen aldrig haft. Man får vara tacksam för det lilla!

    Frullan: Jag tjatar vidare: jag fick en kille och är jätteglad för honom även om jag INTE TRODDE ATT JAG SKULLE VARA DET innan han kom.

  • fru AM

    Frullan: jag tror inte jag hade för avsikt att jämföra. Jag ville bara berätta att för mig släppte hela "könsgrejen" när Hektor dök upp bakom operationsskynket. Kille, tjej, blå, röd, slemmig eller grön - spelade liksom inte längre någon roll. Han kom och han var MIN BEBIS. Det KAN ju faktiskt bli så. Hoppas även för dig. Fast jag tror att du borde prata med någon också: här är en kontaktlänk till min guru:
    www.louisehallin.se/default.asp

  • fru AM

    Fy sjutton Nenne vad jobbigt! (minns hur det var efter fostervattenprovet då jag läckte ...)

    Faaanfaaanfaaan - varför ska det vara så här? Det skulle ju bli ett rosaluddigt plus med fanfar. Vilket det fortfarande kan bli förstås men jag hade önskat dig att slippa den här stressen innan!

    Nenne kan du inte komma till Stockholm så jag får krama dig och mata dig med Grape Jelly?

  • fru AM
    _koko_ skrev 2009-06-02 14:50:59 följande:
    AM - Färgskiftningar har jag också, trist att aldrig få bli bra på bild utan en massa foundation (så är det för mig iaf). Men men, jag är glad att det är något som går att täcka över.
    Måste återgälda din tidigare komplimang ... Du ser ju verkligen ut att ha perfekt hy! Om det är någon som måste outa sitt foundationmärke så är det du!

    Nenne: ursäkta ytligheterna - men vi tänker på dig konstant!!!!
  • fru AM

    Jag tror inte Nenne ska titta på fotboll - jag tror att det är ett årsmöte för danska vampyrer som hon ska krasha in på (skrev hon inte att hon skulle kleta blod på lyktstolpar)

    Passionsblomman: göra rent ugnen: tanterna på tv-programmet "rent hus" förordar att spreja såpvatten i ugnen, värma till 100 grader, låta svalna. Sedan ska det gå som en dans att städa ugnen. Utan att behöva blanda in olika oskyldiga "folkgrupper" ...

    Ore: jag har blivit bredare om ändan under mina graviditeter samt även samlat på mig lite love-handles - men känns kläderna MYCKET för stora skulle jag nog byta ändå. Framförallt kjolen.

  • fru AM

    Jag erkänner mig petad som googledrottning (tillfälligt): vill hellre tro på Telis framvaskade 40%!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-06-02 15:45:42 följande:
    AM - vad vaskade du hem för procentsats? Själv tillhör jag ju den där promillen som aldrig blir gravid trots nada fel och de där 2 % som råkar få utomkveds vid en IVF. Huuuuuuurrrra, vad jag är bra!!!
    25% - men 40% är ju bättre. Förmodligen hittade Telis en mer tillförlitlig källa än jag.
    Din/er barnlöshet är verkligen ett mysterium. Jag hoppas fortfarande hela tiden på att det "plötsligt bara ska hända". Kram

    Nenne: fortsätter det? NEJ!!! Jag förbjuder det!
  • fru AM

    Vi övervägde pyrolysugn när vi gjorde om köket. Fåniga som vi var vågade vi inte - kändes läskigt med 600 grader eller vad det nu blir. Vi har ångrat oss nu kan jag säga.

  • fru AM

    Min kompis som gjorde snitt smsade nyss och de hade fått en fantastisk liten son! Ingen är gladare än vi andra i mammagruppen (ja, möjligen föräldrarna till barnet då!): nu är det tre små killar födda med fem veckors mellanrum som kommer stoja runt inom något år. (Och storasyskonen är födda inom ett spann på tre dagar så de lekar också bra tillsammans!)

Svar på tråden Livets stora och små frågor